Makyaj Kazalarına Pratik Çözümler!

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
guzelkiz.jpg


Fazla sürülmüş allık, ciltte birikmiş bronzlaştırıcı krem, akmış makyaj, yorgun gözler, dağılan göz farı gibi felaket anları için çözümlerimize göz atın!
Kulak temizleme çubuğunu nemlendiriciye batırın ve akmış makyajın üzerine sürerek silin. Anında tertemiz olacaktır hem de makyajınızı yenilemeye gerek kalmadan!

Allığınızı fazla kaçırdığınızda temiz bir allık fırçasıyla üzerinden geçin ya da saç kurutma makinesini soğuk ayarda çalıştırıp yüzünüze tutun. Fazla allık uçup gidecektir.

Dudak parlatıcısının hemen akıp gitmesini önlemek için dudaklarınıza önce nemlendirici krem sürün ardından parlatıcı uygulayın.

Rujunuzun kalıcı olmasını istiyorsanız dudaklarınıza önce pudra sürün ardından rujunuzu sürüp fazlalıkları kâğıt mendille alın.

Dudak ya da göz kaleminiz kuruyup sertleştiyse ellerinizin arasına alıp birkaç dakika ovalayın. Vücut ısınız kalemi yumuşatacak ve sürmesi kolaylaşacaktır.

Yorgun gözlerinizi canlandırmak istiyorsanız göz kapağının tam içine açık renkte göz kalemi sürün. Şeftali ya da açık pembe tonlarını tercih edebilirsiniz.

Bronzlaştırıcı krem sürdüğünüzde cildinizde pul pul görünmesini istemiyorsanız bir miktar nemlendirici kremle karıştırıp sürmeniz yeterli olacaktır.

Yağlı ciltlerde göz farı hemen emilir ve dağılır. Bunu önlemek için far sürmeden önce göz kapaklarınıza açık renkli pudra uygulayın. Ardından far sürün.

Kaşlarınızda kepeklenme ya da derisinde pul pul dökülme varsa temiz bir diş fırçasının üzerine biraz zeytinyağı dökün. Kaşlarınızı nazik hareketlerle fırçalayın.

Dudaklarınızdaki çatlamış deriyi atmak ve doğal bir canlılık kazandırmak için biraz bal ve toz şekeri karıştırın. Karışımı dudaklarınıza masaj yaparak sürün. 2 dakika bekledikten sonra ılık suyla durulayın.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst