Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Givenchy defilesinde kirpik çizgisinin hemen altına ve üzerine iliştirilen o ****lik, minik noktadan bahsetmiyorum, hayır. Söz konusu ****lik makyaj olduğunda sizinle pazarlığa girebilirim:
-Tek bir noktaya odaklanılsın.
- Modern ama uzay çağı hissi de vermeyen, çabasız bir saç modeli ona eşlik etsin.
- Ultra-****lik farlarda dore ve lame dışında bir renk illa da kullanılacaksa haki, koyu mor ya da vizon gibi solgun ama dolgunlar arasından bir seçim yapılsın. Cart renk açlığı içindeyse kişi, göz kalemine yönelsin.
- Aynı anda ****lik oje+****lik göz makyajı cool değil rüküş demektir.
- ****lik oje (hani bu kış sezonunda her markanın bizlere almamız için ısrar ettiği şey) kısacık!!! tırnakta güzel duruyor. Dibinden, erkek çocuğu gibi kesilmiş ama yine de manikürlü ve bakımlı tırnakta...
Durup dururken, hiç gerek yokken, gündüz gündüz yapılan ****lik makyaj, yukarıdaki şartlara uyulduğunda benim hoşuma gidiyor. Uzun kuyruklu, deniz kızı bir gece elbisesiyle birleşen versiyon ise... Hmmm... Bence insanı sahne dekoru ya da daha kötüsü 'sahne alacak' bir assolist gibi gösteriyor.
****likler içinde favorilerim şunlar:
Sephora Starry Sky Eyeshadow:
Kendim de inanamıyorum ama birden fazla kullanmışlığım var bu rengi. Tüm göz kapağını kapladığım bile oldu. (Şoktayım.)
Giriş yap veya üye ol.
NARS Space Odyssey Nail Polish:
Aksesuarda dore seviyorum ama galiba iş ojeye geldiğinde seçimim lame.
Giriş yap veya üye ol.
Sephora Spray Argent Glitter Spray:
Bununla da kolumdaki dövmeyi gümüşe boyamayı denedim, hiç fena olmadı. David Bowie-sel yüz makyajı denemelerine de girişebilirim bir gün...
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Fred Farrugia Or Argent Highlight Module:
Bu da sevdiğim malzemelerden biri. İster far olarak kullanın ister elmacık kemiklerinizi, burnunuzun üzerini, dudaklarınızın hemen üstündeki o kalp bölgesini aydınlatın.
Giriş yap veya üye ol.
NARS Silent Night Single Eyeshadow:
Sanki bir altın madenine dokunuyormuşsunuz gibi. Sanki toprağı kazıyıp altın bulmuşsunuz gibi. Öyle bir doku, öyle bir etki. Altın rengi farı en iyi taşıyan göz rengi, hiç kuşkusuz mavi ve yeşil. Ancak kocaman kahverengi/bal/siyah gözlerde, belki de hiç beklenmediği için, çarpıcı sonuçlar yaratabiliyor.
Giriş yap veya üye ol.
CARGO ****llico Pencil Box:
CARGO'nun aynı pudra ve allıkta olduğu gibi göz kalemi konusunda da başarılı bir marka olduğunu düşünüyorum. Bu tam kıvamında ****lik göz kalemi setinin lacivert ve yeşilini en çok seviyorum.
Chanel Illusion D'Ombre Long Wear Luminous Eyeshadow Epatant:
Serinin tek almadığım ve almadığıma felaket hayıflandığım rengi bu. Hakiye bayılıyorum!!! Gri, eğer ki ****lik olup gümüşe dönüşmezse kullanamadığım bir renk. Epatant, ne gümüş ne haki... Göze ışık ve tazelik veren, müthiş bir far! Bulduğum ilk Sephora'dan kapacağım seni!!
Giriş yap veya üye ol.
Size gündüz gündüz, durup dururken, hiç beklenmezken demiştim ya... ****lik makyaj yaptığım günler, genelde bu son derece basit, son derece füme/gri, son derece Lauren Hutton & Diane Keaton & Charlotte Gainsbourg, son derece yumuşak ve rahat, yıkandıkça daha da güzelleşen tru'mu giydiğim zamanlara denk geliyor. Salaş, beyaz bir t-shirt giyip kırmızı ruj sürmek neyse, bu sweatshirt'ü giyip ****lik makyaj yapmak da o benim için...
Not: Resimde gördüğünüz Fred Farrugia'nın ****lik farı da bana bir lansmanda hediye edilmişti ve 'ben bunu ne zaman kullanacağım ki' demiştim... Söz konusu ****lik farlar olduğunda (aynı gri, basic bir sweatshirt ararken yapmanız gerektiği gibi) dokunun kalitesinden ve yumuşaklığından emin olun.
Giriş yap veya üye ol.
alıntıdır