M.A.C'ten takma kirpik etkisi: Opulash maskara

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
M.A.C’in yeni Opulash maskarasının yarattığı seksi kıvrımlarla kirpikler, her zamankinden daha çok dikkat çekiyor...

mac.jpg


Görebileceğiniz en yoğun volüm efekti! Sanki bir kuaföre gidip saçlarınıza en cesur “Barbarella” modelini yaptırmışsınız gibi. Opulash maskara estetiğin sınırlarında dolaşan derin ve dramatik bakışlar yaratıyor. Mucizevi fırçası kirpikleri köklerinden kavrıyor, kaldırıyor, belirginleştiriyor, abartıyor! Sanki bir sihirbazın hayranlık yaratan el çabukluğu gibi...

mac.jpg


Fırçanın kirpiklerinizi nasıl kıvırdığını ve hacimlendirdiğini görün, farkı anlayacaksınız! Tabii ki örümcek kadın sendromuna neden olmadığını ve asla topaklanma yapmadığını söylemeye gerek yok. Üstün ayırma, hacim verme ve tüm diğer inovatif özellikleriyle Opulash, bir maskaradan beklediğiniz herşey!

Fiyatı: 39 TL

Alıntıdır!
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
MAC`in en iddialı maskarası olmaya aday Opulash maskara, estetiğin sınırlarında dolaşan derin ve dramatik bakışlar yaratıyor. Mucizevi fırçası kirpikleri köklerinden kavrıyor, kaldırıyor, belirginleştiriyor, abartıyor. Sanki bir sihirbazın hayranlık yaratan el çabukluğu gibi... Fırçanın kirpiklerinizi nasıl kıvırdığını ve hacimlendirdiğini görün, farkı anlayacaksınız! Tabii ki örümcek kadın sendromuna neden olmadığını ve asla topaklanma yapmadığını söylemeye gerek yok.. Üstün ayırma, hacim verme ve tüm diğer inovatif özellikleriyle Opulash, MAC makyaj sanatçılarının bir maskaradan beklediği her şey.

Fiyatı: 39 TL

Haziran 2010`dan itibaren tüm MAC mağazalarında bulabilirsiniz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst