Lykia World Village Fethiye

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Lykia World Village Fethiye
Lykia World Village Fethiye - Lykia World Village Fethiye tanitimi



2d7y79s.jpg


Otel Bilgisi
Günlük hayatın sıradanlığından uzaklaştıran cennetten bir köşe...Konuklarını sıcak bir gülümsemeyle karşılamaya hazır mutlu bir belde, LykiaWorld... Türkuvaz mavisi deniz ve çam ormanlarıyla çevrili cennetten bir köşe… Tatilde hissetmek isteyeceğiniz bütün duyguları size yaşatacak eşsiz bir belde, LykiaWorld... LykiaWorld, Fethiye Ölüdeniz'de Babadağları'nın eteklerinde toplam 370.000 m2 büyüklüğünde bir alanda kurulmuştur. LykiaWorld'ün çam ağaçlarıyla çevrili eşşiz doğası, bakımlı bahçeleri ve mükemmel peyzajı sizi adeta cennette gibi hissetmenizi sağlar. LykiaWorld'ün 750 ve 650 metre uzunluğunda iki ayrı plajı bulunmaktadır. Bu plajlardan dilediğinizde denize girerek, Akdeniz güneşinin keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Tesis, dünyaca ünlü "Lykia Yolu" üzerine kuruludur. Bir tatilden ne bekleyebilirsiniz? Mutluluk, keyif, özgürlük, huzur, sağlık ve daha birçok şey… LykiaWorld; tesisi, hizmet anlayışı ve etkinlikleriyle bir tatilden beklediğiniz her şeyi size verir. LykiaWorld'de hayallerinizin ötesinde, dopdolu bir tatil yaşarsınız. *17-30 yaş arası uygulanan % 20 Gençlik İndirimi Garden odalarda geçerlidir.

Otel Özellikleri

* LykiaWorld'de sadece deniz ve güneşin değil, yeme-içmenin de keyfine varırsınız. LykiaWorld'ün içinde yer alan tüm restoran ve barlar Village ve Residence bölümünde konaklayan tüm misafirlerin kullanımına açık. LykiaWorld'de 3 ana restoran, dünya mutfağından farklı lezzetler sunan 5 restoran ve 2 çocuk restoranı olmak üzere toplam 10 restoran bulunuyor.
* Toplam 22.000 m2'lik bir alana sahip olan, tamamen çocuklara özel "Çocuk Cenneti"nde, çocuğunuz tatil yaparken öğrenmenin ve eğlenmenin tadına varır. 6 ay-3 yaş arası çocuklar için kurulan bebek klübünde biberon strelizasyonu ve mama hazırlanması için 24 saat açık mutfak, bebek telefonu, bebek arabası, bebek yatağı ve ücret karşılığı bebek bakıcılığı hizmeti bulunuyor. 3-13 yaş arasındaki çocuklar mini cklüpte 3 farklı gruba ayrılarak aktivitelere katılıyorlar. 13-18 yaş arasındaki çocuklar teens klüpte 2 farklı gruba ayrılarak aktivitelere katılıyorlar. Ayrıca LykiaWorld her yıl Temmuz ayının ilk haftası "Çocuk Festivali" düzenliyor. Sanatçılar, sporcular ve birçok sürprizin yer aldığı festivalde sadece çocuklar değil, yetişkinler de eğleniyor.
* Otelde sörf, su kayağı, su topu, sailing, dalış kursu, tenis, rafting, kanyon, dağ bisikleti, yamaç paraşütü, animasyon, Thalasso Sağlık ve Güzellik Merkezi, hamam, sauna, jogging, fştness ve yoga bulunmaktadır.
* Otelin 4 adet toplantı salonu ve 7 adet toplantı odası mevcuttur.


Konum Bilgisi
Tesis, dünyaca ünlü "Lykia Yolu" üzerine kuruludur. LykiaWorld, Dalaman Havaalanı'na 71 km, Fethiye'ye 15 km, Antalya Havaalanı'na 250 km ve dünyaca ünlü Ölüdeniz'e 3 km uzaklıktadır.

246m1b5.jpg


Alıntıdır.

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst