Lütfen yardım.....

pamukelf

Daimi Üye
Tepki
620
Merhabalar;

Ben 14 mayısta evlendim yarın 1 ay olacak biz balayına gittiğimiz günden 1 gün sonra kayınvalidem kalpkrizi geçirdi ve tatilimizi bitirdik apartopar evimize döndük kayınvalidem hastane olduğundan bu yana eşimin tüm kardeşleri bendeydi aynı şehirde yaşadığımız halde, kayınvalidem by pass oldu ve eşim ve kardeşleri bakıcı tutma kararı aldılar yabancı biir bakıcı tuttular bugün kayınvalidem hastaneden çıkıyor ve görümcem hastaneden sonra sana gelecekler dedi bende kesinlikle yabancı bir kadını istemem evimde dedim görümcem benim alt dairemde oturuyor aslında bana gelecektide benim boş odam olmadığı için seni düşündük dedi bende annenizi isterim ama yabancı bir kadını evimde istemem dedim iyi tamam dedi konu kapandı bugünde eşimle telefonda konuşuyoruz akşam annemler gelebilir diyor bende istemiyorum o kadını dedim ve kızdı kapattı telefonu evlendiğimiz ilk günden beri ailesi yüzünden hep kavga ediyoruz hiç huzurumuz kalmadı gerçekten evlendiğim için pişman oldum sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun bana...

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
valla istememkte haklısınız...
hırlı hırsız kim olduğunu bilmediğin birini evine alıcaksın sonuçta...
Ayıp falan da değil bence sonuçta istemiyorsun. Sonuna kadar haklı olduğunu düşünüyorum.

Allah sabır versin ne diyeyim yine de soğuk kanlı ve sabırlı olmalısın bence...

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
hayir bence de dogru.simdi ne yapdin yapdin evine girerlerse cikartmasi zor olucak.dahada huzursuz ve kotu gelin adini cikartacaksin.anlat yabanci birini evimde istemiyorum de.en iyysi esinle konus sakincesine anlatmaya calis bence.

OP
pamukelf

pamukelf

Daimi Üye
Tepki
620
hayir bence de dogru.simdi ne yapdin yapdin evine girerlerse cikartmasi zor olucak.dahada huzursuz ve kotu gelin adini cikartacaksin.anlat yabanci birini evimde istemiyorum de.en iyysi esinle konus sakincesine anlatmaya calis bence.

dedim canım açıkca ama son telefonda annenide istemiyorum dedim ya evi var kalsın orda hem maddi hem manevi mahvettiler bizi ya..... rezil ettiler evliliğimizi

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Herşeyde bir hayır vardır belki bu da senin sınavındır...
Ama seni çoook iyi anlıyorum canım benim.

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Benim de senem dolmadı
eşimi seviyorum ama
Ailesini bir türlü sevemedim alışamadım zman zamn bizde bu tür sorunları yaşıyoruz.
Ne diyeyim ben de biliyorum zorluğunu en azından kaynanam daha düşmedi elden ayaktan senin kadar zor değil durumum.

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Ama senide şuanda anlıyorum canım.
Hissettiklerini tahmin edebiliyorum.

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
canım ne diceğimi bilememdim ama bencede doğrusu yapmışsın sonuçta tanımadığın biri ne dir eyin nesidir bir aylık evlisin bide allah hakkında hayırlısını versin canım

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
anlamadığım kayınvaliden neden evine gitmiyor ayrı bir evi yokmu mademki bir bakıcısı olacak gitsin evine sizde gündüzleri yanına gidin ilgilenin bence eşine böyle anlat yada gitsin görümcende eltinde kim varsa yakında onda kalsın biz çok yeni evliyiz evliliğin tadını çıkaramadık zaten falan filan konuş asla kabul etme bence odam yok evim müsait değil bunlar bahane senin üstüne bırakıcaklar bu gidişle eşinde erkek kardeşlerinin dolduruşuna geliyor olabilir

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
canim annemin bir lafi vardir insanin basi agriyacagina yüzü agrisin derdi:panter:
bence iyi yapmissin sonucta yeni evlisiniz hemen ilk zamandan böyle alistirisan isteklerin sonu bitmez:zonk:

OP
pamukelf

pamukelf

Daimi Üye
Tepki
620
anlamadığım kayınvaliden neden evine gitmiyor ayrı bir evi yokmu mademki bir bakıcısı olacak gitsin evine sizde gündüzleri yanına gidin ilgilenin bence eşine böyle anlat yada gitsin görümcende eltinde kim varsa yakında onda kalsın biz çok yeni evliyiz evliliğin tadını çıkaramadık zaten falan filan konuş asla kabul etme bence odam yok evim müsait değil bunlar bahane senin üstüne bırakıcaklar bu gidişle eşinde erkek kardeşlerinin dolduruşuna geliyor olabilir

Panik atak olmuş canım birde bir kaç gün sonra hastaneden kontrole çağırırlarsa daha kolay gidermiş benden hastaneye benim evim onun evinden daha yakın ya zorluk çıkartacaklar ya dertleri o

OP
pamukelf

pamukelf

Daimi Üye
Tepki
620
canim annemin bir lafi vardir insanin basi agriyacagina yüzü agrisin derdi:panter:
bence iyi yapmissin sonucta yeni evlisiniz hemen ilk zamandan böyle alistirisan isteklerin sonu bitmez:zonk:

evet canım bilsinler istemediğimi gerekirse ayrılırımda eşimden vallahi ailemin yanında prensesler gibiydim geldim buraya rezil oldum ya:(

buket

Aktif Üye
Tepki
179
canım benim ya..:dertli:
boşver bencede iyi yapmışsın. sana kalacak herşey bakılması falan sorun değil ama herkes üstünden atmış anlaşılan..
birde yabancı bir kadın mevzusu ciddi bir sorun bana görede..
canım inş. allah yardımcın olur ama taviz verme derim bende..:2:

OP
pamukelf

pamukelf

Daimi Üye
Tepki
620
canım benim ya..:dertli:
boşver bencede iyi yapmışsın. sana kalacak herşey bakılması falan sorun değil ama herkes üstünden atmış anlaşılan..
birde yabancı bir kadın mevzusu ciddi bir sorun bana görede..
canım inş. allah yardımcın olur ama taviz verme derim bende..:2:

evlendiğimizden beri eşimle sürekli ailesi yüzünden tartışıyoruz ya

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
anladğım kadarıyla eşinizin bütün kardeşleri bayan. tek erkek eşiniz.. bu durumda ilk akla gelen erkek evlat olur.. istememenizi anlarım ama verdiğiniz tepki çok fevri. siz 1 aylık evlisiniz, kabul; ama o da ölümden 1 ay önce dönmüş bir anne!! muhtemelen eşiniz, yeni kalp krizi geçiren annesini, tanımadığı bir kadınla bir evde bırakmak istemiyor.. bence haklı.. en azından bir süre gelip kalmasına onay vermelisiniz bence.. siz kendinizi onun yerine koyun.. allah korusun sizin anneniz aynı durumda olsa, onu hiç tanımadığınız bir bakıcıyla bir evde mi bırakırsınız? geçmişte ne yaşadığınızı bilemem tabi, amacım sizi üzmek de değil, sadece olaya bir de bu açıdan bakmanızı istedim..

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
çok zor canım ya vallahi çok mutsuzum...

sakin oyle dusunme gunah.sabr et mutlaka bir cozumu yetirecekdir allah.yeterki sabirli ol.hic bir sey sabebsiz olmaz.vardir bundada bir hayir insallah.mutlu olmak icin caba harcamalisin.mutlu olmak icin mutlu olmayi gonulden istemelisin ve bunun icin bir seyler yapmalisin.hayat bir imtahandir.iyy olacakdir inana bana.esinle her sey icin kavqa etme.huzurunu bozma.bak daha 1 aydir evlisin.kendinide onuda bikdirma.bir az sabr et tamammi canim.insallah yoluna girecekdir her sey.hic bir zaman mutsuzum deme sukr et.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar