Lopez'den Türk bayraklı veda!

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
355181540713.jpg


Lopez'den Türk bayraklı veda!

Jennifer Lopez, üçüncü konserini verdi. Ülker Sports Arena'da hayranlarının karşısına son kez çıkan Lopez, İstanbul'a muhteşem bir performansla veda ederken son konserini Türk bayrağına sarılarak bitirdi.

Mekanı dolduran kalabalığın tezahüratları arasında sahneye çıkan ünlü yıldız, enerjik danslarıyla göz doldurdu. Konser boyunca farklı konseptlerde 6 kıyafet değiştiren Jennifer Lopez, güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Lopez'in son konserini izleyenler arasında Tarkan, Ali Ağaoğlu, Fulya Eyilik, Hande Acar, Serhan Süzer, Gülümsün Saatçi, Serdar Eren, İzzet Sanem Habib, Kaan Boyner, Mehmet Ali Birand, Sanem Altan, Erol ve Tilda Tezman, Önder Bekenşir, Deniz Akel, Burcu Güneş, Sima Lodrik, Aslı Şen, Ece Doğulu, Rana ve Erkan Tabanca gibi ünlü isimler de vardı.

Konser alanında saat 19.00'da kapıların açılmasının ardından, önce DJ setiyle Pascal Nouma, sonra Bedük sahne aldı. Jennifer Lopez, açılışı "Never Gonna Give Up" parçasıyla yaptı. Konser için hazırladığı repertuarda "Let's Get Loud", "If You Had My Love", "I'm Glad", "Waiting For Tonight", "Jenny From The Block" ve "Hold It Don't Drop It" adlı parçalarına yer verdi. Yüksek enerjisi, dansı ve performansıyla, kendisini izlemeye gelen yaklaşık 12 bin 500 kişilik salonu büyüleyen Lopez, veda konserinin finalini, hit parçalarından "On The Floor" ile yaparak sevenlerine veda etti. Jennifer Lopez konseri Türk bayrağına sarılarak bitirdi.

Lopez'in İstanbul'da verdiği üç konseri toplamda 36 bin kişi izledi.

Sabah
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst