Lob Saç Kesimi 2018 Hollywood'un Son Gözdesi

Simge_01

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2014
Mesajlar
427
Tepki
418
Puan
63
Yaş
33
Konum
İstanbul
kWVPaD.jpg


Omuzlara nazikçe düşen saçlara yani bob kesimin uzun versiyonuna, güzellik sahnesinde ''lob'' diyoruz. Yıldızı yüksek saç modeli, Hollywood'un yeni gözdesi olma yolunda ivedikle ilerliyor.

N1MQdX.jpg


Modern ve farklı kesimlerden hepimiz hoşlanıyoruz. Lob saç kesim modelleri trend olduğu günden beri pek çok kadının vazgeçilmezi.

aGkZaQ.jpg


Bunun en önemli sebebi de lob kesim modellerinin hemen hemen her yüz tipine yakışıyor olması. Lob saç kesiminin bob’dan farkı omuzlara doğru uzanıyor olması.

YNzGaZ.jpg


Long Bob yani lob saç modellerinin bir avantajı da boynu olduğundan daha ince ve zarif göstermesi.

8dpy37.jpg


Bu saçın bir başka güzelliği de her durumda kolayca şekil verilebiliyor olması. Özel bir akşam yemeğinde bir fön makinesi bir saç fırçası ile 10 dakikada kuaförden çıkmış gibi görünebilirsiniz.

Ddnvrv.jpg


Kesim zaten havalı, az eforla saçlarınızın güzel görünmesi kaçınılmaz. Ya da yüzünüze gözünüze gelmesinden bunaldığınız saçlarınızı iki yandan tutturup yine hoş bir görünüm kazanabilirsiniz.

mkv9a0.jpg


Lob saç modelleri için tam olarak küt kesim demek doğru olmaz. Pek çok yerde küt kesimle benzer tanımlansa da aslında; arkalardan bombeli ve kısa, öne doğru simetrik bir şekilde uzayan saç modelidir.

ERv1BZ.jpg


Açık ya da koyu saç rengi fark etmeksizin her saç renginde güzel durur. Ancak bu saç modelinin daha fazla bakım istediğini söylemek gerek.

jWl7am.jpg


Banyodan çıkıp kurutayım sonra da keyfime bakarım diye düşünüyorsanız düşünmeyin saçınızı kestirmeyi.

29G0RA.jpg


Isılı ya da ısısız şekillendiricilerle dokunuş gerektirir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst