Lindsay Lohan ,acil bir diş hekimine gitmelisin!!!!!!

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
t131853277813779102.jpg

t1318532778137791035.jpg

t1318532778137791019.jpg

t131853277813779108.jpg

Henüz sadece 25 yaşında olan hollywood yıldızı'nın son hali görenleri şaşkına çevirdi. Olduğundan kat ve kat yaşlı görünen Lohan'ın dişleri de oldukça hasarlıydı.

Ünlü yıldızın yaşam tarzına dişleri daha fazla ayak uyduramamış gibi görünüyor. Alkol sorunları ve çeşitli hukuki sorunlar yüzünden halen yapması gereken 500 saatten fazla kamu hizmeti cezası bulunan genç yıldız, kırmızı halıdaki görüntüsü ile herkesi şaşırttı.

Skandallarıyla ünlü Lindsay Lohan'ın dişlerini görenlerin midesi kalktı.

Seksi yıldız erkeklerin hayran olduğu bir güzeldi.Ardından önce uyuşturucuya bulaştı.Uzun süre tedavi gördü.Uyuşturucudan kurtuldu.Bu kez lezbiyen oldu.Bir kadınla uzun süreli ilişki yaşadı.

Arkasında alkol müptelası oldu.Yine uzun süre tedavi gördü.Alkollü araç kullanmaktan tutuklandı.Şartlı tahliye ile serbest kaldı.

Lindsay Lohan şimdilerde fena halde bir sigara düşkünü.Evde, işte, yolda ve davetlerde sigara elinden düşmüyor.

Geçenlerde bir manketten 400 paket sigara alırken görüntülendi.

Bu kadar sigara içen birisinin haliyle dişleri bırakın sarıyı kahverengi oluyor.Bir de dişlerini fırçalamayınca ortaya inanılmaz görüntü çıktı.

Gazeteciler Lindsay Lohan'ın pis dişlerinin halini yakından çekti.Ortaya da inanılmaz kötü bu manzara çıktı.
alıntıdır..

H

Hera

Misafir
Ne hale gelmiş çok severim bu kadını ben yıpranmış elleri nedir öyle dişleri Saçlarının Rengi cildi yazık Yaa :ayk::ayk: :elis::elis::elis:

Dişler en önemli Şey bir Kadın da ve erkekte..

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Ne hale gelmiş çok severim bu kadını ben yıpranmış elleri nedir öyle dişleri Saçlarının Rengi cildi yazık Yaa :ayk::ayk: :elis::elis::elis:

Dişler en önemli Şey bir Kadın da ve erkekte..

evet tatlım. çok yazık etti kendine. o tarz hayat hem vücutca hemde ruhça yaşlandırdı bu kızı..

H

Hera

Misafir
Müptela oldu Alkolik gece hayatı da bitirdi Bakmadı da kendine sanırım o kadar hızlı yaşarken aynı anda bakabilirdide bu hiç te zor değil

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
ayy bi dakka yanlş okumadım ben dimi 25 yaşındamı yazıyo orda yok inanılır gibi değil ne hale getirmiş kendini:acep::durbun::sinifsinif:

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
ayy ablacm insan güzelleşmeye çalışırda, olan güzelliğini göz göre göre kaybetmeyi nasıl göze alır anlamıyorum walla:deli::ilknur:

tatlım işte çok kötü yaşadı gece hayatı uyuşturucu ,alkol,sigara,..
böyle bir hayatta bu hale gelmesi doğal.

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
neyapmış bu yaw dişiyle fındık mı kırmış.
ama ne olduğu belli zaten.
bol alkolle eritmiş dişlerini...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar