Limon reçeli

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
attachment.php


Malzemeler:

6 limon, 3 su bardağı tozşeker, 2 su bardağı su, Yarım limonun suyu.

Hazırlanışı:

Limonların kabuklarını rendeleyin. Bir tencerede su kaynatın. Limonları içine aktarıp bekletin. Bu işlemi üç gün süreyle tekrarlayın. Üç gün sıcak suda bekleyen limonları dilimleyin. Üç bardak tozşekere 2 su bardağı su ilave ederek kaynatın. Dilimlediğiniz limonları ilave edip reçel kıvamına gelince yarım limon suyunu sıkarak ocaktan alın.

Alıntıdır!
 

Ekli dosyalar

  • 1_197201052436_19448.jpg
    1_197201052436_19448.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 79
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Bende :) Ama tadı güzeldir sanıyorum.
 

sunay

Daimi Üye
Katılım
15 Mart 2010
Mesajlar
2.225
Tepki
2.121
Puan
113
Yaş
55
Konum
istanbul
limonu severim sevmekde zorundayım tansiyon için günde 3-4 tane yiyorum reçelinide denemek lazım
 

Dilar

Aktif Üye
Katılım
21 Ağustos 2010
Mesajlar
428
Tepki
247
Puan
43
Konum
yurtdisi
Limonu cok severim recelini hic bilmem ama yapmayi cok isterim eminim güzeldir emegine saglik canim:hhhhhh:
 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
Limon recelini hic yemedim merak ettim simdi tadi nasildir acaba:cikolata:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst