Limon Çillere İyi Gelir mi?

Kupakızı

Daimi Üye
Katılım
25 Mayıs 2013
Mesajlar
1.380
Tepki
1.434
Puan
113
Konum
Ankara
Limonun cilde faydası

Kimi kadını sempatik veya çekici gösteren çiller ne yazık ki bazı kişilerde aynı etkiyi yaratmamaktadır. Aksine kadınların güzelliğine gölge düşüren bir sorun olup çıkmaktadır. Çillerinin güzelliğine gölge düşürdüğünün düşünen kadınlar bazı doğal yöntemlerle bu gölgeyi yüzlerinizden çekip almayı isterler. Çillerin tedavisi için yüze uygulanan limonda bu yöntemlerden biri olmaktadır. Peki limon çilleri geçirir mi?
Limonun Çillere Etkisi Var mıdır?

Limon çillere iyi geliyor mu diye merak edenler için uzmanlar limonun tek başına bir faydasının bulunmadığını ancak birkaç bitki ile karıştırıldığı zaman çilleri yok ettiğini söylediler. Limonla karıştırılacak olan bitkilerin ise havuç domatesmaydanoz çilek badem bal frenk üzümü olduğunu dile getiren uzmanlar aynı zamanda limonla birlikte yumurtasoğan bayır turpu ve maya gibi besinlerin karışımından elde edilecek kürün kullanımı ile soruna çözüm bulabileceğinizi söylediler.
Limonla karıştırılacak olan bu bitki ve besinlerden hazırlanan maskeyi cildinize sürebilir ya da hazırlanan karışımı yiyebilirsiniz. Maske hazırlayarak çillerinizi yok etmek istiyorsanız iki yemek kaşığı yoğurt yarım limon suyu ve bir tatlı kaşığı salatalık suyunu karıştırıp yüzünüze sürün.
 

ferah

Daimi Üye
Katılım
2 Ocak 2010
Mesajlar
6.145
Tepki
9.347
Puan
113
Konum
izmir
limon çok faydalı ,yeni bir faydasını daha öğrendim ...zeytinyağı ve limon suyu karışımı güneş yanıklarını engelliyormuş ama henüz ben denemedim:)
 

Ahraz

Daimi Üye
Katılım
7 Temmuz 2012
Mesajlar
2.595
Tepki
2.294
Puan
113
Konum
...
Böyle bi şey varsa hemen uygulayayım:eek:
teşekkürler:eek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst