Likid Mix (Likit) Hızlı Yağ Yakıcı Zayıflama Kapsülü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Likid Mix (Likit) Hızlı Yağ Yakıcı Zayıflama Kapsülü

Likid Mix, hızlı kalori yakılmasına yardımcı olmak için formüle edilmiş, 18-65 yaş arası kişilere uygun bitkisel bir gıda takviyesidir. ****bolik ve termojenik (vücutta ısının arttırılarak kalori harcanması) özelliği ile gün boyu süren enerjinize destek olarak, kalori yakmanıza yardımcı olur.

Birkaç kalori yakmak için spor aletlerinde saatlerce zaman kaybetmeden, hızlı yağ yakımı ve daha fazla hareket kabiliyeti sağlanmasına yardımcı olur. Yağların hızla parçalanması ve vücutta birikmiş yağların dışarı atılması yönünde yardımcı olan doğal kafein, karnitin ve yeşil çayın bu yönde ki güçleri birleştirilerek hazırlanmış Likid Mix, etken maddeleri ile bağışıklık sistemini de destekleyerek, hastalıklara karşı direncimizin de artmasına yardımcı olur.

Ürünün formülasyonu, yağ yakımının daha hızlı hale getirilmesine, karbonhidratların karaciğer tarafından yağ deposu haline gelmesinin engellenmesine, damarlardaki yağ birikimini kontrol altına alarak kolesterolün düşürülmesine, iştah kontrolünün sağlanmasına ve kilo kaybı esnasında normal vücut ****bolizmasının korunmasına yardımcı olacak şekilde düzenlenmiştir.

Likid Mix'in İçeriği Ve Etkisi

Soğuk preslenmiş keten tohumu yağı, L-Carnitine (L-Tartrate mikronize edilmiş), bitkisel yağ, doğal kafein, balık jelatini, yeşil çay ekstresi, emülsiyon (soya lecithin), su, yoğunlaştırıcı (glyceryl monostearate, renk verici katkılar ( potassium aluminium silicate, dioxide de titane, allura red, brilliant blue).

Her 3 Kapsülün Dozajı : RDA değerleri: Keten Yağı: 900 mg, L-Carnitine: 435 mg, Yeşil çay yaprağı: 120 mg, Kafein: 351 mg.

Aktif Maddeler ve Etkileri

L-Carnitin, büyük yağ moleküllerinin enerjiye dönüştürülmesinde yardımcıdır. Düzenli egzersiz programlarında L-Carnitin takviyesiyle yağın enerjiye çevrilmesi mümkündür. Bu yüzden L-Carnitin, kilo kontrolünde etkili olan bir madde olarak literatürlerde kayıtlıdır. L-Carnitin, fiziksel performansı arttırır. Egzersiz yapan kasların enerji üretimini arttıran L-Carnitin, fiziksel performansa katılmasıyla kalp fonksiyonlarını arttırır. L-Carnitin, kardiyovasküler fonksiyonları arttırırken egzersizden sonraki dinlenmede kalbin atışındaki düzelme süresini kısaltır. L-Carnitin kalp için koruyucudur. L-Carnitin, LDL(kötü kolesterol) kolesterolü düşürür, HDL (iyi kolesterol) kolesterol seviyesini arttırır, trigliserit ve total kolesterol seviyelerini de azaltır.

L-Carnitin et ve süt ürünlerinde bulunduğu için vejeteryanların besin desteği olarak almaları tavsiye edilir.

Keten Tohumu Yağı (Flax Seed Oil): Keten Tohumu Yağı, ****bolizma için çok gerekli olan bitkisel Omega yağ asidi bileşenlerini taşır; Omega 3 (alfa linoleik asit ), Omega 6 (linoleik asit) ve Omega 9 (oleik asit). Bunlar ise;

• Kolesterolün düşürülmesine
• Tansiyonun dengelenmesine
• Spor yapanlarda dayanıklılığı arttırmaya
• Kan şekerini dengelemeye
• Laksatif etki göstererek bağırsak faaliyetlerinin hızlandırılmasına
yardımcı olur.

Yeşil Çay Yaprağı Ekstraktı (Green Tea Leaves Extract): İçeriğindeki kateşin adı verilen etken madde ile potansiyel olarak yararlı maddelerin bulunduğu zengin bir kaynaktır.

• İyi kolesterol (HDL) seviyesini yükseltip, kötü kolesterolü (LDL) düşürerek kolesterol dengesinin kurulmasına,
• Yağların yağ emilimini azaltmaya destek olarak, kilo kontrolünün sağlanmasına
• Termojenik etki göstererek, vücudun yaktığı enerji miktarını arttırmasında
yardımcı olur.

Doğal Kafein (Caffein Natural): Kafein, çay yapraklarında, kahve çekirdeklerinde, kakao çekirdeklerinde ve bunun gibi birkaç çeşit yiyecek maddesinde doğal olarak bulunabilen bir çeşit uyarıcıdır.

• Kafein yeşil çay ile birlikte vücuttaki yağ yakım hızının desteklenmesine
• Enerji sarfiyatını yükseltmeye destek olarak daha fazla kalori yakılmasına
yardımcı olur.

Likid Mix'in Kullanımı

Yemeklerden 30 ya da 60 dk. önce bol su ile alınmalıdır. Günlük kullanım dozu 2 ile 6 kapsüldür.

Kür

1-3 gün arası : Günde 2x1 kapsül
4-7 gün arası : Günde 2x2 kapsül
8.günden sonra : Günde 3x2 kapsül

Dikkat edilmesi gerekenler: Önerilen dozu aşmayınız. Her kapsül 117mg kafein içermektedir. Günde 6x1 kapsül dozu aşılmamalıdır. Bu gıda takviyesi gebelerde, emziren annelerde yüksek ya da düşük tansiyon riski olan hastalarda, kalp ve damar hastalarında, akciğer ve karaciğer hastalığı olan hastalarda, diyabetiklerde ve ilaç kullananlarda ve 18 yaş altı - 65 yaş üstü için uygun değildir. İçeriğindeki maddelerden herhangi birine alerjisi olan kişilerin kullanması önerilmez. 15-25 derecede oda sıcaklığında ışık almayan ortamda ve çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.

Likid Mix'in Farkı

Likid mix etken maddeleri hard gelatine capsule (sert jelatin kapsül) içerisinde sunulmaktadır. Sert jelatin kapsüller ısı nem gibi dış faktörlerden etkilenmezler ve buna bağlı olarak saklanma kolaylığı gösterirler. Sert jelatin kapsül içerisindeki etken maddelerin emilimi midede değil kalın bağırsakta gerçekleşir. Bu da emilimin daha hızlı ve etkin olmasını sağlar.

Ayrıca emilim mide yerine kalın bağırsakta gerçekleştiği için midede oluşabilecek yan etkiler de aza indirgenir.

• Likid Mix kapsüllerin dikişi, özel tekniklerle kapatılmıştır. Kapsüller ısı ve neme dayanıklıdır.
• Ni****** balonu kapsülün içeriğini dengeler ve oksijene karşı içerikleri korur.
• Kapsül standartlaştırılan yeşil çay ekstraktı ve aminoasit karnitinin saf formunun kombinasyonunu içerir.
• Sıvı formu sayesinde tüm aktif maddeler vücutta direkt olarak doğru yere alınır. Etken maddeler kana daha hızlı karışır ve etkilerini daha kısa sürede gösterirler.

Likid Mix'in Yan Etkisi

Dikkat Edilmesi Gerekenler : Önerilen dozu aşmayınız. Her kapsül 117mg kafein içermektedir. Günde 6x1 kapsül dozu aşılmamalıdır. Bu gıda takviyesi gebelerde, emziren annelerde yüksek ya da düşük tansiyon riski olan hastalarda, kalp-damar hastalarında, akciğer ve karaciğer hastalığı olan hastalarda, diyabetiklerde ve ilaç kullananlarda ve 18 yaş altı ve 65 yaş üstü için uygun değildir. İçeriğindeki maddelerden herhangi birine alerjisi olan kişilerin kullanması önerilmez. 15-25 derecede oda sıcaklığında ışık almayan ortamda ve çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.

Ürün soya içermektedir. Bu ürün ilaç değildir, gıda takviyesidir, besin yerine geçmez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst