Leyla'nın hamilelik süresi 1 yılı geçti!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Leyla'nın hamilelik süresi 1 yılı geçti!

Yaprak Dökümü'nde skandal!

564729_detay.jpg

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Yaprak Dökümü dizisinin yeni bölümünde Necla eşi ile birlikte birinci evlilik yıldönümünü kutladı.

Superpoligon'un haberine göre, buraya kadar her şey iyi, hoş ancak Necla'nın ablası Leyla, kardeşi evlenmeden önce hamile kalmıştı ve hala hamile! Özetlemek gerekirse Leyla kardeşi evlendiğinde 3 aylık hamileydi. Kardeşi birinci evlilik yıldönümünü kutladığında hala hamileliği devam ettiğine göre, yaklaşık 15 aylık hamile olmalı!

Durumu değerlendirirken iki açıdan bakmak mümkün. Yapımcılar ve senaristler bu durumun farkındalar ve umursamıyorlar, ki bu izleyicilerini oldukça hafife alıyorlar anlamına geliyor. Ya da ikinci seçenek yapımcılar ve senaristler durumun farkında değiller. Bu da dizilerin gereğinden fazla uzatılmamasının daha iyi olacağı anlamına geliyor.

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
ben farketmiştim dedim nasıl 1. evlilik yıldönümleri yaaa bari doğum günü falan yapsalarmış demiştim

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
çok komik ya:kptmya: iki gün sonra bi olay olur bu doğurur erken doğum yaptı derlerse şaşmam:kptmya:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
:kptmya::kptmya::kptmya:Ben bu sene seyretmiyorum artık gına geldi dizi çekecek konumu yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar