Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evt bende lazer epilasyon yaptırdım tüm yüzüme 100 milyon veriyorum her seans başı. 4 seans gittim kıllarda baya bi incelme oldu. tabi daha gitmem lazım ben çok memnun kaldım.aslında vücudumun diğer bölgeleri içinde istiyorum ama param kısıtlı
bende çene için lazere gidiyorum.En son 2 ay önce gittim ve 5. seansımdı.Gayet memnunum,herhalde 1 ay sonra ancak gidebilirim.O kadar azaldıki zaten kalanlarda tüy gibi neredeyse hiç gözükmüyorlar.Biraz sabırla sonuç almamak mümkün değil.
evt bende lazer epilasyon yaptırdım tüm yüzüme 100 milyon veriyorum her seans başı. 4 seans gittim kıllarda baya bi incelme oldu. tabi daha gitmem lazım ben çok memnun kaldım.aslında vücudumun diğer bölgeleri içinde istiyorum ama param kısıtlı
arkadaşlar bende lazere gidiyorum ve çok memnunum 3. seansım ve çok azalmalar oldu çok yüksek fiyatlarda ödemiyorum çok makul fiyatlar ödüyorum isterseniz yeri size özlden mesaj atabilirim
Arkadaşlar ben 4 seans gitti ve şuan bebek gibiyim Gitmeden önce çok araştırdım ben. Makinenin markası çok önemli ve seans öncesi kesinlikle jel falan sürmemeleri gerekiyor. Jelli epilasyonda tekrar çıkıyormuş tüyler.
10 seans gittim ve sonuç mükemmel çok az kaldı. Toplam 15 seans hakkım var zaten tamamen bitmiş olur heralde tavsiye ederim bu arada bi güzellik merkezinde yaptırıyorum
lazer uygulamalarından hangisini öneriyorsunuz ? En çok alexandrite lazeri öneriyolar ama bu vucud için iyi galiba.. Yüz için hangisi iyi olur? Bilgisi olan var mı ?
Kızlar bende gitmeden önce çok araştırmıştım. Gerçekten işe yarar mı filan diye şüphelerim vardı.Sonuç umduğumdan iyi oldu. 3 seans oldu şuan bile baya baya azalmış durumdalar bir seans sonra hiç kalmıcağını düşünüyorum :sevindirikasli: bacaklarıma,koltuk altıma ve yüzüme yaptırdımben lazeri çok pahalı bi şeyde tutmadı antalyada yaptırdım