Lazer Epilasyon Cihazları

A

ayseyucel

Misafir
Günümüzde Lazer Epilasyon cihazları denince aklımıza ilk IPL ve Diode Lazerler
gelmekte. Lazer epilasyon uygulamasında cihaz seçiminin önemi büyük herkesin bildiği üzere. Bu yüzden iyi bir lazer epilasyon cihazı uygulama esnasında cildi etkin soğutan, gereken uygulamayı en süratli ve en güvenli şekilde yapan cihaz olarak tanımlayabiliriz.

Bu cihazların temininde temin edilecek firmanın ismi ve sunduğu cihazların kaliteli olması belki de en başta dikkat edilecek kriterlerden sadece bir kaçı. İhtiyaçlara göre seçilmiş iyi bir cihaz, hem seansa katılanların memmuniyetini artıracak hem de kullanım kolaylığından dolayı konfor sağlayacak. Bu bileşimi yakalamanın da önemli olduğunu düşünüyoruz.

Bu tip cihazlardan biri olan IPL'ler lazer epilasyon denince belki de ilk akla gelmekte. Işık kümelenmesi yoluyla deri altında tüyleri ışık dalga boyunu kullanarak istenmeyen tüylerden arındırma anlamına gelen bir tedavidir. Bu tipte tedaviyi sağlayan cihazlardan biri olan Exemice ise gerçekten fonksiyonları ve sunmuş olduğu etkili tedavi yöntemi ile benzer cihazlar arasında gerçekten çok özel bir cihazdır. Jelsiz, jiletsiz ve soğuk hava üflemeli tedavi yöntemi ile Alex tipi lazerlerin konforunu sunmaktadır. Sınırsız atış garantisi, kişiye özel değişebilir başlığı, entegre cilt sensörü sayedinde dogru parametreler ile çalışması gibi özellikleri ile yeni nesil lazer epilasyon cihazlarından biri olarak kabul edilmektedir.

IPL'e göre rakip olarak görülen diode lazerler ise gerçekten başka bir teknolojik cihazlardır. Ipl'e göre daha yeni bir teknolojiye göre üretilmiş diode lazerler ince kıllarda IPL 'e göre daha iyi sonuç vermektedir. Bar sistemi ile çalışır ve 808 nanometrede işlem yaparlar. Bu tip cihazlardan biri olan Exemice Diode Lazer ise mükemmel bir cihazdır. 600 watt bar gücü ve otomatik diode başlığı sayesinde mükemmel sonuçlar vermektedir. -30 derece cilt soğutma sistemine sahip olan Exemice Diode Lazer gerçekten benzer cihazlar arasında bu yönüyle çok ileridedir. Jelsiz, jiletsiz ve ütüleme epilasyon tedavisi yapan Exemice Diode Lazer 10 milyon atış garantilidir.

Hepimizin bildiği üzere epilasyon tedavisi çok hassas bir konudur. Cihaz temini de yaparken satın alınacak cihaz çok iyi tespit edilmelidir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst