Lahana Bebek Nadide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Lahana Bebek Nadide


Rotafarma tarafından Türkiye’ye getirilen Cabbage Pow Lahana Kapsülü ile zayıflayan ve büyük ilgi gören Nadide Sultan, 8. Uluslararası Eczacılık Fuarına katıldı. Lahana kapsülü ile zayıfladıktan sonra bir çok ünlünün de kendisini aradığını ve fikir aldığını söyleyen Nadide geçen gün Safiye Soyman’ın Seda Sayan’ın sabah programında yaptığı açıklamaya güldüğünü belirtti. Programda “Nadide’nin lahanasıyla zayıflayım dedim bana gaz yaptı” diyen Soyman’la uzun süre dalga geçen Faik Öztürk’ü izlerken çok eğlenen Nadide “Artık Nadide’nin lahanası değil Lahana Nadide diyorlar” dedi. Lahana Çorbası Kapsülünden sonra selülit sorunu için Lahana Yağını da kullanmaya başlayan Nadide Sultan firmaya bu konusunda fikir vermeye ve geri dönüşlerle ilgili bilgilendirmeler yapmaya başladığını söyledi.

Gülben Ergen Nadide'ye ne dedi?
“Lahana’dan bu kadar faydalanan biri olarak kendimi lahana profesörü ilan ediyorum. Bu ara en çok geçen gün karşılaştığımızda Gülben Ergen’in bana “Lahana Bebek” diyip sarılmasına güldüm. Bana yeni yeni lakaplar takıyorlar ama hepsi lahana ile başlıyor. Bu gidişle Of Aman Nalan’ın lakabı gibi bana da Lahana Nadide diyecekler. Olmadı öyle bir albüm yaparım. Lahana ile zayıflamadı diyenlere de bir cevabım var. Ben bir şeyi kolay kolay söylemem. Hele ki sağlık konusunda insanları yönlendirebilecek bir noktada konuşmak çok zor. Ama ben bu ürünleri ve konuları çok araştırdım. Zaten eskiden laborantlıkta okuyordum. Konulara ve içeriklere biraz hakimim. Yine de tüm belgelerine onaylarına bakar, kimler denemiş, nasıl sonuç almış, yan etkileri varmıymış diye araştırırım. Lahana çorbası çok efsane bir zayıflama yöntemidir. Daha önceden de bununla zayıflayan o kadar çok tanıdığım vardı ki. Ne var ki lahana çorbasını evde yapıp içmek kokusundan dolayı çok zor. Şahsen ben çorba olarak içmeyi başaramadım. O yüzden bu güvenilir ama etkili yolu tercih ettim. Hatta lahana konusunda bayağı ilerledim. Kapsülle inceldiğimden beri formumu korumak ve selülitten korunmak için lahana yağına devam ediyorum. Aklınıza gelen bir çok ünlü isim beni aradı beni ve gerçek mi diye sordu. Evet dediğim herkes denedi.s Kısacası bir çok sanatçı lahana mucizesine teslim. Galiba bir tek Safiye hanıma dokunmuş. Ona da geçmiş olsun diyorum. Ama tahminim fazla kilom var diye koca bir kutuyu içti. Yoksa böyle bir yan etkisi olmazdı. Keşke içmeden önce bana danışsaydı. Ben bilgi verirdim ona. Şimdi yaz yaklaşıyor. Kilo fazlası yada selüliti olan ama bu yaz bikinili yakalanmayı planlayan ünlüler beni arasınlar ki onlara bilgi vereyim. Yakında hepsi kilolu ve selülitli yakalanacaklar. Yazın tüyoları bende hatta tüm tüyolar lahanada” dedi.

Seda Sayan'a tatlı sert yanıt
Bir ara kendisine çok fazla sataşıldığını söyleyen Nadide “Seda Sayan bir ara “Benim Elmam Nadide’nin Lahana’sını döver.” diye açıklama yaptı. Bilindiği gibi Seda Sayan yıllardır Türkiye’nin en güvenilir kişileri listesinde 1. oluyor. Seda kadar olmasa da Türkiye bana güveniyor ki benim ürünlerim daha çok sattı ve kendisi böyle bir açıklama yaptı" diyerek Seda Sayan’a tatlı sert bir cevap verdi.

Rotafarma yetkilileri ise 8. Eczacılık Fuarını hareketlendiren Nadide Sultan’la çalışmaktan çok memnun olduklarını söylediler. Kendilerini arayan ya da eczanelere giden kişilerin “Nadide’nin Lahana’sı ile ilgili bilgi almak istiyoruz” dediklerini belirten Rotafarma yetkilileri, “Ürün Almanya’dan geldi. İsmi CabbagePow ama böyle daha kolay benimseneceğini bilseydik ismini Nadide’nin Lahana’sı diye değiştirip satışa sunardık” dediler

alıntıdır
 
OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
lahana yagını ve kapsulunu kullandım aksıne delı gıbı ıstahım acıldı lahana yagını surup strece sarıp 40 50 dk masaj aletıyle gobegıme masaj sonuc sıfır
duznelı spor ıle 30 cm ıncelen gobek bunlarla hıc sonuc alamadı:( para tuzagı bunlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst