Laf atıldığında tepkiniz ne olur?

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Evet en güzeli üstünüze alınmamak bu yüzden cinayet bile çıkıyor Allah muhafaza.:iyyyy:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Tepkisiz kalmak en iyisi.
Tepki verdikce daha cok abartilacagi kesin. -kizgin

steril_mikrop

Aktif Üye
Tepki
138
kafamı eğer geçerim. çünkü karşılık versin diye yapıyorlar. onların amacına ulaşmamasını sessiz kalarak sağlarım.

Lateralus

Aktif Üye
Tepki
152
herkes toplum içinde nasıl davranacağını öğrenmeli, bir keresinde böyle bi laf duyduğumda meydanın ortasından kovalamaya başlayıp yakaladığımda resmen ellerime havaya kaldırıp duvardan duvara vurmuştum, böyle terbiyesizliklerde deli gücü geliyor resmen.Abla nolur bırak gideyim diye ağlamıştı.Aslında duymazdan gelmek en güzeli ama böyle yaptıkça devam edecekler biyerden başlamak lazım, önce biraz erkek olunmalı, bu yaştan sonra biz öğretemeyizki erkek olmak onurlu olmak ne demektir.Ama annem her zaman kendisini rahatsız eden heriflerin peşine düşüp kararlı bakışlarla onu rahatsız edecek şekilde takip edip üstüne yürümeyi tercih eder.Böylelikle korkup napacağını şaşıran bir sürü it var.Komik hikayeler cıkıyor ortaya.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
herkes toplum içinde nasıl davranacağını öğrenmeli, bir keresinde böyle bi laf duyduğumda meydanın ortasından kovalamaya başlayıp yakaladığımda resmen ellerime havaya kaldırıp duvardan duvara vurmuştum, böyle terbiyesizliklerde deli gücü geliyor resmen.Abla nolur bırak gideyim diye ağlamıştı.Aslında duymazdan gelmek en güzeli ama böyle yaptıkça devam edecekler biyerden başlamak lazım, önce biraz erkek olunmalı, bu yaştan sonra biz öğretemeyizki erkek olmak onurlu olmak ne demektir.Ama annem her zaman kendisini rahatsız eden heriflerin peşine düşüp kararlı bakışlarla onu rahatsız edecek şekilde takip edip üstüne yürümeyi tercih eder.Böylelikle korkup napacağını şaşıran bir sürü it var.Komik hikayeler cıkıyor ortaya.

:sok:Çok cesur görüm seni.
Korkaklık değil bu bravo,resmen savaş açmak kendini bilmezlere-kizgin
Gerçekten sözlerin çok etkiledi beni,yaşça küçüksün benden ama inan cesaretine hayran kaldım.

Lateralus

Aktif Üye
Tepki
152
Desteğin yeterde artar bile canım benim.Çok teşekkür ederim,

bu arada ben hiç aklımda tutamıyoum bazen yaşları, aramızdaki büyüklerimize abla gibi hitaplar kullanmak istemedim tam olarak emin olmadan, kesinlikle saygısızlık amacı gütmemekteyim, öyle anlaşılıyorsa eğer affola.Benden küçük olanlar bile burada öğütleriyle yardımları ve destkeleriyle annem gibiler.

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.224
ne yapacam öyle basit insanlarla muhatap olmadan duymazlıktan gelir yoluma devamö ederim

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.438
Tepki vermen beklenir zaten o yüzden yürüyüp muhattap olmadan gideceksin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar