La Sante BronzeX2 Bronzlaştırıcı Kullananlar

C

canan.dere

Misafir
Önümüzde ki hafta tatile çıkacağım ama tatilim kısa süreli olduğu için hemen bronzlaşmamı sağlayacak bir ürün arıyorum. Bir kaç arkadaşım bu ürünü tavsiye etti bayağı etkili olduğu söyleniyor ama yine de emin olamadım araştırmaya devam ediyorum aranızda kullanan ya da kullanmayı düşünen var mı arkadaşlar?
 
OP
C

canan.dere

Misafir
keşke bende hemen bronzlaşabilsem. bütün gün bronzlaşmak için güneşin altında yatıyorum sıcaktan pişiyorum ama bir türlü bronzlaşamıyorum sinir oluyorum :) sonra bembeyaz bir tenle hiç tatil yapmıyormuş gibi geri dönüyorum :ilknur:
 
OP
N

nalan123

Misafir
bende hemen bronzlaşamıyorum malesef açık tenli biri olaraktan bende tatile çıkıcam 2 hafta sonra çevremdekilere soruyorum broznlaştırıcı ürün bir taraftanda netten bakınıyorum aynı şekilde bende bu ürünü gördüm bugün iyice okudum sitede yazılanları ilgimi çekti etkileri denemek isterim açıkçası bakalım biraz daha araştırma yapyim olmadı bronzex2 yi denerim artık.
 
OP
C

canan.dere

Misafir
bende araştırma aşamasındayım bakalım en bronzlaştıranından almam gerekiyor böyle beyaz beyaz nereye kadar :)
 
OP
N

nalan123

Misafir
katılıyorum sana bikaç ürün daha var aklımda bakalım kararsız kaldım açıkçası
 
OP
C

canan.dere

Misafir
nebileyim insan hep olmayanı ister ya bu da öyle birşey heralde saçı düz olan kıvırcık, kıvırcık olan düz ister öyle birşey sanırım bendeki de :)
 
OP
N

nalan123

Misafir
benim hayalim hep esmer olmaktı keşke diyorum esmer olsaymışım en azından bronzlaşmak için bu kadar uğraşmak zorunda kalmazdım açık tenlilerinde böyle bir derdi var kendi adıma konişiyim ama esmer olmayı tercih ederdim :)
 
OP
C

colak

Misafir
ilk defa görüyorum bu bronzlaştırıcı ürünü baktımda internetten 180 dk da bronzluk sağlıyor diyo doğrumudur acaba etkileri falan ?
 
OP
C

canan.dere

Misafir
kullanan bir iki arkadaşım var onlar çok etkili bir gün içerisinde bronzlaştık dediler biraz araştırdım en sonunda dün sipariş verdim ürünü umarım işe yarar. Çalışınca tatiller kısa oluyor o kısa süre içerisinde de bronzlaşmak lazım :sirin:
 
OP
M

mineruhan

Misafir
bende kullanıyorum bu kremi süper bişey bide kalıcı zaten orası mükmmel olan :) cildimin rengini sewiyorum bu ürün sayesinde :lol:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst