La Mer`in en yeni ürünü The SPF 30 UV Koruyucu Krem

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
La Mer’ in kurucusu ve gerçek anlamda bir fizikçi olan Dr. Max Huber ışığın gücünü anlamıştı. O, ışık tayfının içerisinde iyi yaşam için gerekli enerjilerin bulunduğuna kesinlikle inanmıştı. Şimdi Max Huber Araştırma Labaratuarları bu ilkeden yola çıkarak ışığın gücünü kullanarak günlük nem veren bir güneş koruması geliştirdiler.

LaMerTheSPF30UV+ProtectingFluid.jpg


The SPF 30 UV Koruyucu Kremi geniş bir UVA/ UVB koruması sağlarken aynı zamanda ışığın yönünü değiştirerek bir dizi farkedilir fayda sunmakta.

The SPF 30 UV Koruyucu Krem cildi rahatlatıyor, nemlendiriyor ve yeni Akilli Deniz Yosunu Fermenti ile pürüzsüzleştirir. The Max Huber Araştırma Laboratuarları bu özel fermenti güçlü aynı zamanda aşırı ve değişken iklim koşullarında eşsiz doğal yeteneği ile büyüyebilen kırmızı ve kahverengi alglerden geliştirmiş. Yeşil çay ve biberiye ile Bio-fermente edilmiş bu algler cildi pH, hava ve nem değişikliklerine karşı korumaya yardımcı oluyor. Akıllı Deniz Yosunu fermenti cilde nemi çekerek koruyucu ve yumuşatıcı bariyer yaratıyor. Bu bariyer cilt susuzluğunu önlemeye yardım ediyor.

Gerçek anlamda değişim sağlayan, The SPF 30 UV Koruyucu Kremi Dr. Huber’in inancı doğrultusunda ışık enerjisinin gücü ile geliştirilmiş. Lüks, hafif ve transparan formülü sayesinde ideal bir makyaj bazı. Pürüzsüz ve kusursuz bir bitiş sağlarken cildi korumaya ve daha sağlıklı bir duruma getirmeye yardımcı oluyor. Günlük geniş bir koruma sağlayan güneş koruması. The SPF 30 UV Koruyucu Krem UVA/UVB nın zararlarından korumak için bir kalkan oluşturmaya yardım ediyor ve aynı zamanda da en uygun cilt bakım faydalarını sağlıyor.


Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst