L - Carnitine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
L - Carnitine


L-Carnitine Shots
1500 mg L-Carnitine içeren ampuller
Gıda takviyesidir.
Limon aromalı.
İçeriği : 25 ml x 20 ampul
L-Carnitine vücutta yağ miktarını düşürmeye yardımcı olan bir amino asittir. Yağların yakılarak enerjiye dönüşmesi için yakıldıkları hücrelerin mitokondrilerine girişlerini artırır.
L-Carnitine yağ metobolizmasını hızlandırır. Ortaya çıkan enerjinin kalp ve diğer kas hücrelerinde kullanılmasına yardımcı olur. İskelet kasında depo edilen
L-Carnitine yağ asitlerinin enerjiye çevrilmesi için gereklidir. Bu nedenle kalp sağlığı üzerinde olumlu etkisi bulunmaktadır. L-Carnitine''in gösterdiği bu özellikler angina ve konjestif kalp yetmezliği olan hastaların kalp kaslarının güçlenmesinde ve oksijen kullanımının artmasında çok önemli bir rol oynamaktadır.
Yağ ****bolizmasındaki düzenleyici rolü ile yüksek kolesterol ve yüksek trigliserid seviyesinin düşürülmesinde, atletik performansın artırılmasında, zayıflama programlarında, karaciğer yağlanmasının önlenmesinde kullanımı önerilir. İnsan vücüdu ihtiyaç duyduğu L-Carnitine''in az bir kısmını (%10 - %30 arası) diğer amino asitlerden sentezleme yoluyla üretebilir. Kalan kısım beslenme yoluyla alınmalıdır. L-Carnitine sadece hayvansal gıdalarda ve özellikle kırmızı ette bulunur. Kırmızı et yemeyen kimselerde ve vejeteryanlarda eksikliği görüleceği için beslenme desteği olarak dışarıdan alınmalıdır.
Ortalama gıda değerleri: 25 ml 100 ml
Enerji 7 kJ / 2 kcal 26 kJ/ 66 kcal
Protein 0 gr 0 gr
Karbonhidrat 0 gr 0 gr
Yağ 0 gr 0 gr
L-Carnitine 1500 mg 6000 mg
İçindekiler:
Su, L-Carnitine, Sitrik Asit, Limon Aroması, Potasyum Sorbat, Tatlandirici olarak Sukraloz
Kullanım Önerisi:
Antrenmanlardan önce 1 ampul.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst