Kuruyan Ciltlere Nem Maskesi

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Sonunda yaz geldi. Hepimiz güneşli havaların tadını çıkarmaya başladık bile. Ancak güneş ışınlarının etkisiyle cildimiz de nem kaybediyor. Peki yaz aylarında kuruyan cildinize denizin nemi ile bakım yapmaya ne dersiniz? Tüm cilt tiplerine uygulanabilen INGRID MILLET MASQUE HYDRO Nem Maskesi, güneşin etkilerini azaltarak cildinize bambaşka bir parlaklık katıyor. Perle De Caviar serisindeki bu özel nem maskesi cildinize ihtiyacı olan nemi kazandırıyor, ışıltı veriyor.

ingrid1.jpg


Avrupa’nın Oscar’lı Fransız markası INGRID MILLET’in MASQUE HYDRO Nem Maskesi, cildinizde mükemmel bir görünüm için hemen etkisini gösteriyor. Güneş ışınları nedeniyle kuruyan cildinize ihtiyacı olan nemi sağlıyor.

Havyar karışımı, deniz özlü kolajen, tatlı badem yağı, aynısefa çiçeği, meyankökü ve at kestanesi gibi yoğun ölçüde nemlendirici, yumuşatıcı ve koruyucu aktif maddelerden oluşan MASQUE HYDRO Nem Maskesi, hücrelerinizi yenileyerek kendinizi muhteşem hissettiriyor. Cildinizi nemlendirip temizleyen ve nem koruma bariyerini güçlendiren MASQUE HYDRO Nem Maskesi ile cildiniz tazeleniyor. Yeniden nemlendirilmiş ve korunmuş olan cildiniz, bu özel nem maskesi ile esneklik ve yumuşaklığı tekrar keşfediyor.

Denizden gelen sağlıklı güzelliği ürünlerine taşıyan INGRID MILLET, MASQUE HYDRO Nem Maskesi ile etkisini anında gösteriyor. Siz de cildinizdeki canlılığı özel karışımlı INGRID MILLET maskeleriyle ortaya çıkarın.

INGRID MILLET ürünleri tüm seçkin yetkili eczanelerde!

INGRID MILLET MASQUE HYDRO Nem Maskesi fiyatı; 75 ml, 167 TL ( KDV Dahil)

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst