Kurtarıcı 3 Sonbahar Makyaj Tüyosu!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.644
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli


WE2YmP.gif


Sonbahar demek değişen hava şartları, rüzgar, nem, kuruyan cilt demek! Hal böyle olunca da makyaj yapmak, yapılan makyajın sabit kalmasını sağlamak oldukça zor. Size vereceğimiz tüyolar ile sonbahar makyajınızı hem kalıcı hale getirin hem de en zor anlar da kurtarıcı bir makyaj elde edin.

a0qE7g.png


Koyu renk rujunuz yanınızda olsun!

Sonbahar demek kızıllar, bordolar demek. Doğanın sahip oldğu sıcak renkleri makyajınızda yansıtmanın da tam sırası. Hava ne kadar soğuk olursa olsun sıcak renkte bir ruj sizi gayet canlı göstermeye yardımcı olacaktır. Üstelik başka makyaj yapmasanız bile koyu renk bir ruj sürmek yüzünüze gerekli canlılık ve zindeliği verecektir.

YJPboE.jpg


Kahverengi Göz Kalemi ve Far Uygulayın!

Hava koşullarında far ve göz kaleminin dayanıklılığını arttırmak biraz zordur. Ekstra far bazı vs sürmek istemiyorsanız sonbahar mevsiminde soft gözler elde etmenin yolu kahverengi far ve kalemden geçiyor. Üstelik hava koşullarına rağmen kalıcılıklarıazalsa da gözlerinizi soft göstermeye devam edecektir.

Kalem yerine sadece far uygulamak da uzun süre kullanımınız için sizi rahatlatabilir. Uyguladığınız far özellikle kahve, bej ve açık renk tonlarında olursa gün içerisinde daha çok dayanır ve çok fazla tazelemenize gerek kalmaz.

8Qn1jW.jpg



Allıklarda Renk Değiştirme Vakti!

Yazın genellikle kullandığımız, shine yani simli allıkları biraz geri plana atma vakti geldi. Hava koşullarının değişmesi ve ışığın farklı kırılmaları sonucu yüzümüz sonbaharda daha solgun ve mat gözükür. Bu sebeple allık renklerini de sonbahara uygun şekilde seçmelisiniz. Daha mat allıklar, bordo ve gül kurusu renkler yanaklarınızda hem daha uzun süre kalır hem de daha soft bir görünüm sağlar.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst