Kürkünü eleştirene: "Paran yok alamıyorsun"

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Kürkünü eleştirene: "Paran yok alamıyorsun"
Kürk giydiği için gazeteci Melis Alphan tarafından eleştirilen Selin İmer, “Şuna ‘Param yetmiyor’ desene, hayvanı ben mi katlettim?” cevabını verdi

582687_detay.jpg

SOSYETİK güzel Selin İmer, kürk giydiği için kendisini eleştiren gazeteci Melis Alphan’a Twitter’da yazdığı “Şuna ‘Param yetmiyor desene, konuşturuyorlar zorla, hayvanı ben mi katlettim?” cevabı sonrasında sokağa çıkamayacak duruma gedi. Bu açıklamanın ardından hayvanseverlerin yoğun tepkisini çeken Selin İmer oldukça sert eleştiriler almıştı. İmer bu nedenle, fanatik hayvanseverlerin korkusundan tek başına dışarıya çıkmıyor ve çıkmak zorunda olduğunda da arkadaşlarını yanına çağırıyor. Selin İmer hedef olduğu son tepkiler karşısında çok şaşırdığını belirterek, “İnsanların hayvan barınaklarına destek olabilmek adına bugüne kadar neler yaptıklarımdan haberleri yok. Bazıları ise kişisel kıskançlıkları için beni eleştiriyorlar” açıklamasını yaptı.

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
ee hayvanı katletmemiş, aman allah razı olsun ne büyük erdem.. :kptmya: içerik de bişi olmayınca dışıyla gündeme gelen tipler işte.. yazık..

Tepki
80
Hayvan barınaklarına destek ol. Sonra senin gibilerin keyfi modası için katledilen zavallı bir hayvanın kürkünü giy. Çelişkiye bak. Vicdanını rahatlatmak günahını hafifletmek için yapmış yardımları herhal.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Özrü kabahatinden büyük denir ya ondan bununkide :kahve:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar