Kurdela Nakışından Havlular

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon

Yapılısı: Beyaz havlu üzerine renkli kurdelalar ile kurdela işi tekniği ile işlenir. Kurdela işi tekniği kategorisinde kurdela nakışı havlu işleme yöntemleri ve püf noktaları açıklamalı yapılışı ve işleme tekniklerini bulabilirsiniz. Havlunun ucuna renkli dantel ipleri ile iğne oyası yapılmıştır. Büyütülebilen resim yardımı ile iğne oyası bilenler kolaylıkla yapacaklardır.


Yapılısı: Beyaz havlu üzerine renkli kurdelalar ile kurdela nakışı tekniği ile süslenir. Kurdela işi tekniği kategorisinde ayrıntılı yapılışı anlatılmaktadır. Püf noktalarını yapılış tekniklerini öğrenebilirsiniz. Kurdela nakışlı havlu modeli ağır bir havlu örneği olup çeyiz işleri içinde kullanılabilir.


Yapılısı: Beyaz havlu üzerine kurdela nakışı ile işlenmiştir. Modelimizde iki ayrı havlu görüntülenmiştir. Kurdela işi tekniği kategorisinde yapılış ayrıntılarını anlattığım şekilde işlenmektedir. Çeyiz için ideal olabilecek çok ağır havlu modelleridir


Yapılısı: Beyaz havlu üzerine elde işlenerek süslenmiştir. Orta çiçek kısmına iğne oyası çiçek örüp dikilmiş ve yaprak ve dalları elde sarma şeklinde işlenmiştir. Farklı bir el işlemesi havlu modelidir.



Yapılısı: Beyaz havlu üzerine kurdela nakışı ile süslenerek yapılır. Kurdela işi tekniği kategorisinde ayrıntılı yapılışı verilmiştir. Hoş ve farklı bir havlu modelidir.

Netten alıntıdır
 
OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
bende çok beğeniyorum kızlar ama aklıma koydum bu sene olmaz ama seneye muhakkak kurdela nakışı kursuna gidip bunuda öğrencem kızlar harika işler çıkıyo çünkü ortaya:eek::eek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst