Kova burcunun aşk hayatı

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Kova burcunun aşk hayatı

Kova burcunun diğer burçlarla olan aşk, cinsellik ve ilişki uyumları hakkında her şey…

Kova burcunun aşk uyum tablosu
KOVA-KOÇ: Heyecanlı ve hareketli bir ilişki
KOVA-BOĞA: Gerilimli ama olabilir
KOVA-İKİZLER: Sürprizlerin heyecanı uçurabilir
KOVA-YENGEÇ: İstenmeyen bir durum
KOVA-ASLAN: Gerilimli bir inatçılık
KOVA-BAŞAK: İmkânsız bir ilişki
KOVA-TERAZİ: Çok eğlenceli ve hareketli
KOVA-AKREP: Zorlayıcı bir aşk
KOVA-YAY: Maceraya davet eden bir ilişki
KOVA-OĞLAK: İhtiraslı ve çekici bir ilişki
KOVA-BALIK: İlginç bir çekim

Kova burcunun diğer burçlarla olan ilişkileri

Kova – Koç
Çekici, cana yakın ve sevimli Koç, Kova'nın her zaman ilgisini çeker. İçindeki macera duygusunu en iyi şekilde Koç ortaya çıkarır. Ortak konuları bir hayli fazladır. İkisinin de sosyal hayatları hareketli olacak ve birlikte zamanın farkında bile olmayacaklardır. Ancak bu evlilikte Koç, Kova'ya göre daha kıskanç ve sahiplenicidir. Özgürlüğüne düşkün Kova bu durumdan rahatsız olsa da, diğer yanındaki tutuculukla bu kızgınlığını dengeler ve evliliğini her anlamda yürütür.

Kova - Boğa
Kova'nın yeniliklere ve değişikliklere olan merakı, tutucu Boğa'ya ters gelebilir. Bilgi küpü olan Boğa'nın Kova'ya anlatacağı ve aktaracağı çok şey vardır. Kova'nın yaşamda her zaman aradığı güven sığınaklarını, Boğa ona güçlü bir şekilde hissettirir. Fakat Kova'nın yaşama muzip bakan yanları Boğa'ya ters gelebilir.

Kova – İkizler
Baştan sona serüven dolu bir evliliktir. Akıllı ve cin gibi zeki olan İkizler'in, en az kendi kadar farklı biriyle karşılaşması başlı başına olaydır. Bu evlilikte, geçmişte yaşadıklarını silerler ve sadece kendilerini yaşarlar. Fakat zaman içinde bazı sürtüşmeleri de olabilir. Kova'nın içsel duyguları derindir ve yüzeysellikten nefret eder. Aslında İkizler’in değişen ruh halleri ona yabancı değildir. Yapacakları tek şey, biraz sabırlı olup beklemektir. Gelecek onlardan yana olacak ve her şey istedikleri gibi gelişecek.

Kova – Yengeç
Duygu yüklü, içine kapanık bir Yengeç, Kova'nın yanında ne yapar diye düşünebilirsiniz. Biri ille de “özgürlük” derken, diğeri kısıtlı ve kuşatılmış yaşama “hayır” demez. Fakat Satürn ağırlıklı Kova'nın, haksız bir şekilde gözden kaçan bir özelliği, her zaman geleneklere saygılı olmasıdır. Yengeç'le bütünleştirdikleri bu yarıları, bazılarını şaşırtsa da onlar hallerinden memnundur. Bu evlilik uzun ömürlü olmasa da yaşandığı sürece her ikisi de mutludur.

Kova - Aslan
İşte birbirlerine zıt iki kişi. Yönetmeyi seven Aslan, Kova'nın çekiciliğine kapıldığı anda onu elde etmenin yollarını arar. Böylesine gizemli ve özgürlükçü bir insanla belki de ilk kez karşılaşıyordur. Ancak Kova oldukça inatçıdır. Aslan ne yaparsa yapsın, Kova'nın gözüne girmenin çok güç olduğunun farkına varacaktır. Kova umursamaz tavırlarıyla onu büyülemeye devam ederken, aralarında oyuna benzeyen çekişmeli bir aşk başlar. Evliliklerinin devamlılığı da karşılıklı tavizlerine bağlıdır.

Kova - Başak
Neşeli, canlı ve yeniliklere düşkün bir Kova için Başak oldukça titizdir. Kova, kendi kuralları içinde yaşayan Başak’ı daha görür görmez etkilenirken, onun parlak ve ilginç zekâsına doğru sürüklendiğini hisseder. Kova'nın genellikle bulunduğu yer ve zamandan daha ötelerde bir yerdeki gizemli görünüşü de Başak'ı etkiler. Birlikte çok eğlenirler. Hareketli Kova'nın bu evlilikten bıkması nedeniyle beraberlikleri bitebilir.

Kova – Terazi
Kova'nın kendine özgü çılgınlıkları, Terazi'nin müthiş ilgisini çeker ve ideal bir çift oluştururlar. Çekici ve cana yakın Terazi'nin zarafeti dillere destandır. Duygu ve romantizm yaşamının büyük bir bölümünü kaplar. Sevdiği zaman tam anlamıyla bağlanan ve oldukça özverili olan Terazi, Kova'ya en iyi eşlik edecek kişidir. Bu evliliğin en güzel yönlerinden biri, her ikisinin de özgürlüklerine düşkün olmaları ve yaratıcılıklarında sınır tanımamalarıdır. Uzun vadede evlilikleri mükemmel bir tablo oluşturur.

Kova – Akrep
Hava grubunun yeniliklere ve değişikliklere düşkün kişisi Kova, Akrep'in tam tersidir. Ne kadar iyi niyetli davransalar da sürekli birbirlerine aykırı düşerler. Yüksek zekâları ve algılama güçleri, onları birbirine çeker. Birbirlerinden garip bir şekilde ürkerler ve davranışları saygı çerçevesindedir. Maddi konularda biraz da Akrep'in baskınlığı yüzünden oluşturdukları ortak paydalar, evliliklerini güçlendirir. Zamanla aralarındaki tezatları yenebilirlerse, yaşam boyu bir evliliği paylaşabilirler.

Kova – Yay
Her yönüyle eğlenceli bir evlilik gibi görünse de olay o kadar basit değildir. Özgürlüklerine düşkün, değişimleri seven bu ikilide kafaca uyuştukları çok fazla şey vardır. Yaşam hızları tepki oluştursa da, hiçbir şeye aldırmaksızın yeni keşifler peşinde koşmaya devam ederler. Nefes nefese bir beraberlik sergilerken, yaşamla oyun oynarlar. Parasal konulara pek değer vermeyen Yay, Kova’nın bazen ortaya çıkan maddeci yönlerini gördükçe bir adım geriye çekilir. Fakat güçlü mantıkları ile bu evliliği sürdürürler.

Kova – Oğlak
Analiz edilmesi zor bir evliliktir. Emin adımlarla ilerleyen ve yaşama ciddi bakan Oğlak ile dünyayı yaşanacak en iyi yer yapmayı amaçlayan Kova'nın ortak noktası çok azdır. Oğlak, konu ne olursa olsun, Kova'nın daha gayretli ve ciddi olmasını isterken; Kova da onu anlamak konusunda güçlük çeker. Oğlak, Kova'nın çevresiyle olan iletişimini anlayışla karşılayamazken; gelecek vaat etmeyen bir evlilik sergilerler.

Kova – Kova
Neşe, hareket, akılcılık ve yenilik… Ne isterseniz bu evlilikte vardır. Yaşanan her gün yenilikler dilerler, fakat her şeyden çabuk bıkarlar. Ani fevri davranışlarla, sık sık birbirlerine düşerler. Fakat olayların komik yönlerini görerek canlarını sıkmazlar. Aşkta havai olan bu ikilinin sorumsuz davranışları nedeniyle sürtüşmeler eksik olmaz. Birbirlerine hesap vermekten hoşlanmayan bu çiftin evliliği, rüzgârda kalan bir mum gibidir. Zamanla kendilerini olgunlaştırabilirlerse uzun ömürlü bir evlilik sağlayabilirler.

Kova – Balık
Bu evlilik çok fazla iyi sayılmasa da kötü de değildir. Balık'ın yaratıcılığı Kova'ya ilginç gelebilir. Fakat bu ilgi sürekli olmaz. Kesintisiz bir arayış içinde olan Kova'nın bu davranışlarına Balık bir anlam veremez. Balık, aradığı her şeyi Kova'da bulduğu halde, kendini bir türlü ona sevdirememiştir. Kuşkucu Kova'yı tatmin etmek kolay olmadığı için sürekli inişler-çıkışlar yaşayan bu evlilik, uzun dönemde kendini yok etmeye mahkûmdur.
 

SILA

Daimi Üye
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
3.668
Tepki
3.186
Puan
113
Yaş
46
Konum
almanya
paylaşım için teşekkürler:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
Kova – Balık
Bu evlilik çok fazla iyi sayılmasa da kötü de değildir. Balık'ın yaratıcılığı Kova'ya ilginç gelebilir. Fakat bu ilgi sürekli olmaz. Kesintisiz bir arayış içinde olan Kova'nın bu davranışlarına Balık bir anlam veremez. Balık, aradığı her şeyi Kova'da bulduğu halde, kendini bir türlü ona sevdirememiştir. Kuşkucu Kova'yı tatmin etmek kolay olmadığı için sürekli inişler-çıkışlar yaşayan bu evlilik, uzun dönemde kendini yok etmeye mahkûmdur.
__________________birebir eşimle beni anlatıyo gerçektende bu burç uyumu dedikleri çok doğru oluyo kızlar erkekler genelde eşlerinin onlardan zeki ve akıllı olmasını çekemezler bu yüzdendirki bizde eşimle hep bu yüzden sorun yaşarız şimdi napsakki aklımızı göstermesek mi herşey yolunda gitsin diye:dusun::dusun:-hmm-hmm

paylaşımiçin teşekkürler şahım:eek::eek:
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.513
Puan
113
Konum
İstanbul
Kova Burcunun Aşk Hayatı

kova.jpg


Kova her zaman karşı cinse çekici, esprili, farklı ve zeki gelir. Kova insanı yaşamını kendine göre düzenler ve başka insanlara delice gelebilen fikirleri hiç çekinmeden uygulayabilir. Zaman zaman soğuk, mesafeli ve kendini beğenmiş dursa bile, aslında diğer insanlara değer veren, onları düşünebilen ve kimi zaman da bağlanabilen bir yapıdadır. Hümaniter bir yapısı olan Kova, oldukça rasyonel bir yoldan hayata katılımda bulunmayı tercih eder.

İyimserlik yaşamında temel ilkedir. Flört etmeyi ve dostluklar oluşturmayı çok sever. Kova\'nın dikkati en çok entellektüel anlamda uyaranlara açıktır. Etkili ve iyi bir konuşma şekli de olumlu adımların başında gelir. Oldukça açık fikirli olan Kova insanı, eleştirileri rahatlıkla karşılar ve diğer insanların fikirlerine saygı duyar. Esneklik ve tolerans Kova\'nın en önemli karakteristikleridir. Savunmaya geçerken her zaman düşünen Kova insanı, asla çok kıskanç ve aşırı duygusal olmaz. Kova\'nın ilişkiye başlayabilmesi ve yürütebilmesi için belirgin bir yönteme ihtiyacı yoktur. Ancak enteresan deneyimler, farklı ortamlar, değişiklik, partnerine daha yakınlaşmasında önemli ve etkili role sahiptir. Kova\'nın ilişkisini geliştirmek ve güven duymak için zamana ihtiyacı vardır.

Küçük hataların ilişkide gündemde olması büyütülmesi Kova\'nın rahatsızlık hissetmesine neden olur. Yanlışları durmadan dile getiren bir partner, Kova\'nın kendisini mutsuz hissederek, uzaklaşmasına yol açar. Her ilişkide olduğu gibi aşkda da Kova insanının tam anlamıyla kendini teslim etmesi, kişiliğini olduğu gibi ortaya koyması çok güçtür. Karşı taraf sadakatini koruduğu ölçüde, O da sadık kalacaktır. Genellikle Kova söz vermeyi sevmeyen bir insandır, ama verdiği sözleri mutlaka yerine getirir. Ancak aşırı talepkar, kıskanç ve eleştirici tutumlar ilişkide soğukluğa hatta ayrılığa neden olur.

Kova yaşamı paylaşabileceği, beraber gelişebileceği, yeni deneyimlere beraber atılabileceği, akılcı ve akıllı bir eş arayışındadır.

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst