Kova Burcu ve Sağlık

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.513
Puan
113
Konum
İstanbul
burclargalericin_1.jpg


Kova Burcu ve Sağlık

Kova burcu dolaşım sistemini yönetir. Bu burç aynı zamanda topukları da yönettiği için bu bölgelere ait rahatsızlıklar da olağan sayılmalıdır. Kova burcu yükselen kişi fiziksel yapıları: orta boy, güçlü ve düzgün bir beden, açık sarı saçlar, koyu renk gözler, yükselen Kova burcunun belirgin özellikleridir.

Özellikle Kova kadınları çok güzeldir. Kova\'ların hemen hemen hiç sağlık sorunları olmaz, çünkü çevrelerine uyar ve aşırı davranışlarda bulunmazlar. Kova burcu baldırları, dişleri, sindirim sistemini, yüreği, boğazı ve lenf sistemi ile üreme organlarını yönetir. Hastalığın cinsini, zihinsel yetenekleri yardımıyla iyi kavradıklarından, hastalıklardan pek zarar görmezler. Bir de doktorları cana yakın olursa uysal hastalar olup, doktorun onlara yardım etmek istediğine inanırlar.

Açık hava sporlarına düşkündürler. Temiz hava onlara iyi gelir. Tenis, balık avlama ve kayak gibi tek başına yapabilecekleri sporlarda başarılı olurlar. İncitici sporlardan hoşlanmazlar. Kova\'lar genellikle yaşlanıncaya kadar kendilerine iyi bakarlar; ancak çok azında fazla yemek yeme ve çok sigara içme görülebilir. Fakat bunu yemeğe düşkünlüklerinden değil çevreye sinirlendiklerinden yaparlar.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst