Kova Burcu ve İş Hayatı

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.513
Puan
113
Konum
İstanbul
kova-burcu-avatari-aquarius-pics18.jpg


Kova Burcu ve İş Hayatı

Kova\'lar iyi bir iş ortağı olurlar. Sessizce dürüst davranışları ile burçlar kuşağında her şey ile denge sağlayabilirler. Sağlam ve mantıklı çalışmaları ile ün kazanabilirler. Acil durumlarda soğukkanlı hareket etmez, kavgacı olabilirler. Çatışmalardan sonra ortaklığı düzeltme yetenekleri vardır.

Zekalarıyla işi pratik bir biçimde düzene koyabilirler. Bunalımları siz çözümleyebilirseniz, o diğer işleri çok iyi yürütecektir. Kova ortağınız anlaşmazlıklardan hoşlanmaz. Tartışmalardan kaçarak sorunları iyi niyetle çözmeye çalışır. Olayları hemen kavrayamaz ama hoşgörülü ve geniş düşüncelidir. Yeniliklere kolay uyum gösterir. İleri görüşlü olmasına karşın kurulu düzeni bozmaya karşıdır. Yeni düşüncelerini seçim yapmanız için önünüze serecek ve kararınıza uyacaktır. Düşünceleri her zaman uygulanabilir niteliktedir. Kova ortağınıza para konusunda güvenebilirsiniz.

Zaten bu konulara pek karışmaz. Paraya çok önem vermediği halde kazanmaya özen gösterir. İşi geliştirmek için gerekli olan harcamaları yapmaktan kaçınmaz. Bir harcamaya karşı çıkıyorsa biliniz ki o parayı daha yararlı bir işe yatırmak niyetindedir. Onu biraz soğuk bulabilirsiniz. Heyecanlı, duygusal bir ortak arıyorsanız, Kova\'yı bırakın! Kişiliğinize saygı gösterir ve sizden de aynı davranışı bekler. İstediğiniz, beğendiğiniz şeyleri anlamak gibi iyi bir yönü de vardır. Çevresinde dostça davranışları ile çok sevilir ve beğenilir. Dedikodu yapmaz, sırları ele vermez.

Ancak heyecanlı tepkiler beklemeyin... düşüncelerinizi kabul ediyorsa beğenmiş demektir. Geleneklerine bağlıdır. Bu ortakla iyi çalışabilmek için onun bir idealist olduğunu kabul etmelisiniz. Ona kesinlikle yolsuzluk ve yasadışı işler önermeyin; karşı çıkacaktır. Kova ortağınız iyi bir arabulucudur. Herkes yatıştırabilir. Aynı zamanda olayların her yönünü kavramadan çabuk karar vermez.



 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst