Kova burcu erkeğinin özellikleri

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.513
Puan
113
Konum
İstanbul
Kova Burcu Erkeği

kova.jpg


Bir Kova erkeğinin, aşıklardan beklenen davranışları göstereceğini hiç ummayın. Eğer böyle bir beklenti içindeyseniz, sizi bir dizi sarsıntı bekliyor demektir. Arkadaşlığa gelince, güvenilir bir arkadaşlıkta aradığınız herşeyi onda bulabilirsiniz. Kova erkeği herkesten hoşlanır. Herkes onun arkadaşıdır.

Sizden hoşlanmıyormuş gibi davrandığı zaman oltaya takılmak üzeredir. Bir Kova erkeği, en değerli zamanlarını başkalarının duygularını anlamaya çalışarak geçirse de, kendi gerçek duygularını açıkça göstermek istemez. Kendi tepkileri ve niyetleri karışıktır ve sırf sizi yanıltma zevkini tatmin etmek için, onları öyle muhafaza etmeye çalışır. Bu adam gerek aşkta, gerekse arkadaşlıkta birçok garip tecrübeler geçirecek ve bunların her birini büyük bir dikkatle inceleyecektir. Tüm dikkatine rağmen o da aldatılabilir.

PEK AZI BENCİLDİR

O, bir grup adamıdır ve doğal olarak takım çalışmasına yatkındır. Spor oyunlarının kurallarını, onları sanki kendi icat etmiş gibi iyi anlar. Her insana belli ölçüde değer verir. Bir Kova erkeği için herkes özeldir. Kova erkeklerinin pek azı bencil ya da basittir. Sonsuza kadar araştıran Kova erkeği, kendisinden birşey gizlendiğini hissederse , esrarı çözünceye kadar uğraşacaktır. Onun için, bulduğu şeyin keşfedilmeye değer olmasını sağlayın. Onu elde etmek isteyen bir kız, herşeyden önce biraz entrika çevirmeli. Açık bir kitap hiçbir zaman onun merakını uyandırmaz. Bir kadın onu umursamadığı ya da kendini ele vermediği zaman dikkat kesilecektir. Kapalı sayfalar onu çeker. Bu sayfalar ne kadar kapalıysa, onun dedektiflik içgüdüsünü uyandırmak için o kadar iyidir. Kova erkekler insanın içine dokunacak kadar kibar ve halim selim olabilirler.

Ancak, yüzeydeki bu sakinliğin bir seraptan başka bir şey olmadığını unutmamak gerekir. Görünüşteki uysallığının da. O, bir kadının azıcık bir fırsatçılığını bile hoş görmeyecektir. Şayet sizin kendisini istismar ettiğinizi hissedecek olursa, ne yapacağı belli olmayan bu Kovanın cazibesi öyle çabucak yokoluverir ki...O, bastığı yeri bilen, fazla erkekçe davranmayan, kabak tadı veren vaadler ve gözyaşıyla sulanmış suçlamalarla kendisini engellemeden, oraya buraya uçmasına göz yuman bir kadına hayranlık duyar. Kıskançlık onun harcı değildir. Size, güvenilmez olduğunuzu kanıtlayana kadar, güvenecektir.

Doğal olara güvenen bir insan olduğundan değil, yaptığı analitik incelemeler karakteriniz hakkında onu tatmin edici bilgileri verdiği için, yersiz kuşkulara ve sahip çıkma duygularına kapılmaz. Kendisi çok çok nadiren fiziksel sadakatsizlik yapacaktır. Çünkü genelde bütün seks konusu, ilginç olsa bile, onu sarmaz. Yalnızlık duygularından birine kapılıp sessiz rüyalarıyla başbaşa kalmayı tercih ettiği zamanlar ona kırılmayın.

Ruhsal inzivasından daha sıcak ve müşfik duygularla çıkarak rüyalarını paylaşmak için size dönecektir. Onun yüreğini ısıtan herşeyin de kesinlikle desteklenmesi gerekebilir.

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst