Koton %50′ye Varan (!) İndirimde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
koton_elbise_bluz_indirim.jpg


Özellikle gençlerin yakından takip ettiği markalardan biri olan Koton, %50′ye varan indirime girdi.
2008 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nu dünyaca ünlü 20 yaşındaki Kanadalı Top Model Heather Marks ile sunan Koton, World Card sahiplerine özel 6 taksit seçeneği de sunuyor.

Yeri gelmişken, bizi de bir çok tüketici gibi rahatsız eden bir konunun altını çizmek istiyoruz. “% 50′ye varan indirim” gibi kampanyalar bir çok tüketici üzerinde olumsuz etki yapabiliyor. Kafasında buradaki oranı canlandıran bir çok müşteri, bu tarz kampanya duyurularının ardından mağazalara gittiğinde bir çok üründe oranların aslında çok daha aşağıda olduğunu veya hiç indirim olmadığını görünce hayal kırıklığına uğruyor ve alışverişten vazgeçiyor. Bizim nacizane önerimiz; markaların kampanyalarını duyururken daha net ve açık olmaları. “Belirli ürünlerde %20, %30, %50 İndirim” her ne kadar pazarlamacılar açısından kulağa çok daha cazip gelmese de, müşteriler açısından akıllarındaki marka güvenilirliğini şekillendirecek bir etken olabilir. Elbette, bu şekilde kampanyasını seslendiren tek marka kesinlikle Koton değil (yanlış anlaşılma olmasın, uygun fiyata kaliteli ürünleri sunan Koton sevdiğimiz ve desteklediğimiz bir marka).

İnanıyoruz ki pazarlama yapılırken “empati” kurmanın önemini, bazı markalar yakında çözecek ve diğerlerinden farklarını uzun vadede ortaya koyacak.

koton_elbise_bluz_indirim_1.jpg


koton_elbise_bluz_indirim_2.jpg


koton_elbise_bluz_indirim_4.jpg


koton_elbise_bluz_indirim_5.jpg


kaynak:modaport.com
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst