Konunuza yorum yapılmazsa....

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bi taneden bişey olmazdaa bi kaç taneye yapılmazsa bi daha konu açmıcam derim kendi kendime ama sonra daha ilgi çekici konular açmaya çalışırım:)

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Ben alışkınım bu durumlara,sadece dikkat çekmedi diye düşünürüm..
Sonrasında elimden geldiğince konunun linkini tüm arkadaşlarımın profiline link bırakarak yazmaları konusunda zorlarım
Elimden :esse:bir kaçan,birde göçen:kptmya:

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
tabi ki insan özene bezene hazırladığı konulara cevap gelmeyince hayal kırıklığı oluyor ve üzülürüm tabiki de hemde çok üzülürüm herhalde

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
Actıgım hıcbır konu yorum alamıyorsa dıger uye arkadaslarımla frekanslarımızın tutmadıgınıd urunur konu acmakdan vazgecerım sanırım.

Ama arada sırada almıyorsa yorum gozden kacmıs olabılırikalıtesız bulunmus olabılır vs vs dıye dusunurdum sanırım.Dıkkat derecemı daha sonrakı konularda daha da maksımumda tutardım.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Actıgım hıcbır konu yorum alamıyorsa dıger uye arkadaslarımla frekanslarımızın tutmadıgınıd urunur konu acmakdan vazgecerım sanırım.

Ama arada sırada almıyorsa yorum gozden kacmıs olabılırikalıtesız bulunmus olabılır vs vs dıye dusunurdum sanırım.Dıkkat derecemı daha sonrakı konularda daha da maksımumda tutardım.

evet bi de o var hiç bi konuma yorum yapılmazsa beni sevmiyolar derim:ates:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar