Konu açmak

gül*

Üye
Katılım
27 Ekim 2010
Mesajlar
30
Tepki
40
Puan
18
Konum
Mersin
Dün alıntı yazılar bölümünde konu açmıştım.Konuyu açmadan önce eski konulara baktığımda yoktu ben de yayınladım.Bugün siteye girdiğimde başka bir isimle 2009 yılında yayınlandığını gördüm.Benim yazmış olduğum yazının yerine eski yayınlanan yazı eklenmişti.Bu durumda benim yazım ne olur?Eski yazılar arasında aynı konu adıyla yayınlanmadıysa nasıl bulunabilir?Yardımcı olursanız sevinirim.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Merhaba

Normalde sitemizde önce açılan konular kalıyor ve sonradan açılan konular kapatılıyor..Yorum yazılamıyor yani..Aynı konunun tekrarı olduğu için..

https://www.hanimefendi.com/iliskiler-duygular-ve-hayatin-icinden/15360-anne-neden-agliyorsun.html

Bahsettiğiniz konu buydu sanırım..Sizden önce başka bir arkadaşımız aynı konuyu açtığı için,yorumlar da yazılmış olduğu için sizin konunuza yapılan yorumlarla bu arkadaşımızın açmış olduğu konuyu ve yorumları birleştirdim..

Yani kısaca eski konu kalıyor,yeni açılan konu tekkrarları kapatılıyor...Ama bazen çok eski siteye artık hiç uğramayan arkadaşlarımızın konularını kapatıp yeni gelen arkadaşlarımızın konularını açıkta bırakabiliyoruz..Böyle bir uygulama da söz konusu..Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir..Biraz karışık gelebilir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst