En güzel kokteyl ben yaparım diyenler burdan gösterin marifetlerinizi lütfen TIKLAYINIZ
Ş Şahmaran.AdminAdminKatılım9 Temmuz 2008Mesajlar38.082Tepki50.405Puan113 19 Temmuz 2008 #1 En güzel kokteyl ben yaparım diyenler burdan gösterin marifetlerinizi lütfen Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
En güzel kokteyl ben yaparım diyenler burdan gösterin marifetlerinizi lütfen Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
A aylin36Yeni ÜyeKatılım22 Temmuz 2008Mesajlar20Tepki14Puan3Konum İZMİR 22 Temmuz 2008 #2 ben çözdüm bunu ilk sıradan en sondakinden azcık koyuyoruz vede mavi cam şişe yani gin yazandan koyuyoruz en son meyve sularının orada cranyberry juice yi yani pembe renkli olanı sonuna kadar katıyoz adam 6000 puan veriyo ve beğeniyo
ben çözdüm bunu ilk sıradan en sondakinden azcık koyuyoruz vede mavi cam şişe yani gin yazandan koyuyoruz en son meyve sularının orada cranyberry juice yi yani pembe renkli olanı sonuna kadar katıyoz adam 6000 puan veriyo ve beğeniyo