Kızlar kullanan var mı???

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.711
Kızlar aranızda tefal az yağlı fritöz kullanan var mı tavsiye eder misiniz ?? :sila::sila:
45657926.jpg

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
ben kullanmıyorum canım..çeyizin içinmi almayı düşünüyorsun..

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
bu o bir kaşık yağla kızartma yapan alet dimi..bencede danışarak al sonradan pişman olacagına dimi ama..

M

madesam

Misafir
canım bana da pahalı geldi almadım bir de yarım saatte falan kızartıyo ama patateslerde güzel oluyo onda

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
canım ben olsam 400 milyon vermezdim ona baya pahallı..onun yerine daha çok ihtiyaç duyacagın başka birşey al..

M

madesam

Misafir
flamingoya katılıyorum bütün çeyizin tamamsa alabilirsin ama eksikler bitmiyor ve evlenirken para lazım oluyor.. ben herşeyimi kendim yaptım ve evliliğin ne kadar zor olduğunu gördüm

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.440
Ben alamadım pahalı geldi.araştıracağım elbet bir alan olmuştur.

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
benim dayımlarda var yengem hiç memnun değil patatesleri çok kurutuyormuş.ben alıcak tım vazgeçtim.ha bu söylediğim o 1 kaşık yağla kızartan onuda söyliim.yoksa diğerleri güzel kızartıyor ama firitözlerin sağlıksız olduğunu söylüyorlar...

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
bende hiç kullanmadım.
o yüzden bir yorum yapamayacağım ama...
Fiyatı çok pahalı herşey bittide sıra ona geldi canım ona kadar çook ihtiyaç duyacağın aletler var benim fikrim yani...

OP
ebrulii

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.711
haklısınız canlarım ben kendim için bakmadım ama çok doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim fikirleriniz için hepiniz çok sağolun :huhuu::huhuu::huhuu:

H

Hera

Misafir
Doğal yoğurdun tadı doğal sütün tadı hiç bir şekilde yok hazırlarda saman gibi onlar..

OP
ebrulii

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.711
ne demek canım rica ederiz...
herşey tamam olur o zaman hay hay herşeyokey gül gülüstanlık olur zaten:)

nerdeee canım daha bir dünya eksiğim var zamanla olur inşallah bir arkadaşım sordu almak istiyorum ceyizime ama nasıl acaba dedi bende öğreniriz benm arkadaşım çoook dedim :cokkomik:
teşekkürler güzl tavsiyeleriniz için tobemm

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
canım ben bunun araştrmasını yaptım fritöz hem sağlığa zararlı hemde çok gerekli bişey değil ewli bayanların yüzde doksanı böyle diyo alan arkadaşlarımda hiç memnun değiller ne kadar kalitelide olsa bi süre sonra otomatikmen bozuluyo kendiliğinden diyolar bn kendimde şahsen almayı düşünmüyorum o yüzden fazlalıklardan nefret ederim işime yaramicak olan bişeyi niye boşuna masrafa girip ewmn köşesinde süs eşyası gibi durdurayım ki :panter: biraz uzun oldu galiba :cokkomik:

H

Hera

Misafir
canm bu az yağla yapılan fritöz ben ne demek istediğini anlamadım :eek:ys::eek:ys:

Ebrum telefonda konuşurken yanlış yere :1: yere yazmışım kusuruma bakma :cokkomik::cokkomik: devam edeyim kaldığım yerden Fritöz filan da alma inan ki hiç ihtiyaç yok tencerede bol yağda kızart yada fırında Kızart daha sağlıklı Emin OL

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar