Kızılcık Şerbeti-Bitter

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
83.132
IMG_0389.jpeg

Kızılcık şerbeti (Şerbo) :mutluyum:

Malzemeler;
( 1,5 litre için)
2 su bardağı kızılcık meyvesi
1,5 su bardağı şeker
Çubuk tarçın
2 Litre su

Yapılışı;
Kızılcıkları tarçın, şeker ve su ile kaynatıyoruz.
Yaklaşık 25-30 dakikada oluyor.
Kaynayınca ılımaya bırakıyoruz.
Süzdürüp sürahiye alıp dolapta sogutup ister ılıkta servis edebilirsiniz. :kalp:

Afiyet Olsun :papatya:
IMG_0387.jpeg

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.538
Ben de Kızılcık Şerbet'ine parodi gibi bir şey yaptın sandım senden beklerim öyle şeyler çünkü hani bir kız da Aşk-ı Memnu'nun sahnelerini özellikle Bihter'i yapmıştı ya öyle :D

Ee! Senden bir Pinko Pastası da bekleriz o halde :krizz: Ben diziyi izlemiyorum ama fragmanlardan gördüğüm kadarıyla "Pinko Bayıldı Alev Ayıldı Yemeği" de olur :krizz:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
83.132
Ben de Kızılcık Şerbet'ine parodi gibi bir şey yaptın sandım senden beklerim öyle şeyler çünkü hani bir kız da Aşk-ı Memnu'nun sahnelerini özellikle Bihter'i yapmıştı ya öyle :D

Ee! Senden bir Pinko Pastası da bekleriz o halde :krizz: Ben diziyi izlemiyorum ama fragmanlardan gördüğüm kadarıyla "Pinko Bayıldı Alev Ayıldı Yemeği" de olur :krizz:
:kriz: ben bu yorumu nasıl kaçırmışıııımmm yaa nasıl üzüldüm o zamam tam cevaplıkmıi haha şimdi maalesef pempişte yok alevde
Parodi mi hahahaha ayy çok güldüm yaaani bende iyi iş biliyormuşum dur ben bidaha kızılcık şerbeti yapamda dizilerden iyi prim oluyor haha

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.538
"Taşacak Bu Deniz" dizisine de yöresel bir mısır unlu çorba yap tencereden taşarken videosunu çek "Ula diye diye sonunda taştı ya ha bu deniz" yaz etiketi de bas :kriz:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
83.132
"Taşacak Bu Deniz" dizisine de yöresel bir mısır unlu çorba yap tencereden taşarken videosunu çek "Ula diye diye sonunda taştı ya ha bu deniz" yaz etiketi de bas :kriz:
Mısır unlu çorba ne oluyor kız haha tarifte ekle bari haha

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
83.132
Karadenizlilerin öyle bir çorbası yok mu ya salladım mı :D Sanki içine karalahanayı kıyıp atıyorlardı falan... Sen yap başka bir çorba canım illa o olmasına gerek yok :cokkomik:
Lahana, mısır unu , barbunya mı ne koyuyor iç yağlı bi çorbaları var omu acep çok meşakatli be haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar