Kızarmış Kabak Piyazı

LiLi

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2010
Mesajlar
9.393
Tepki
12.557
Puan
113
Konum
♥ Kızının Yanından ♥
attachment.php


Malzemeler:

İstediğiniz kadar kabak
Kızartmak için zeytinyağı
Piyaz için taze soğan, maydanoz, isteye göre kuru soğan
Bir avuç haşlanmış buğday ( Bu malzeme isteye göre ekleniyor, dediğim gibi annem koymazdı.)
Limon
Pul biber ve tuz

Yapılışı:

Kabakları halka veya yarım ay şeklinde doğrayıp zeytinyağında bildiğiniz gibi kızartı.
Yağı süzülen kabakları kıyılan piyaz malzemesiyle harmanlayıp diğer malzemeleri ekleyin.

Afiyet olsun…

Alıntı :
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.488
Puan
113
Yaş
42
Konum
..
Bende de kabak vardı. Nasıl değerlendireceğimi bilemiyordum, yapayım bari. Sağol canım tarif için.
 

naz79

Daimi Üye
Katılım
4 Haziran 2010
Mesajlar
1.790
Tepki
2.224
Puan
113
Yaş
43
Konum
gaziantep
bende kabağı çok severim pşyazını yemedim ama denemeye değer bence
 

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
64.552
Tepki
85.818
Puan
113
Konum
Çok hoş bende buğday koymazdım herhalde sağol canım güzel tarif :eek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst