Kıymalı kabak yemeği

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.293
Tepki
83.530
Puan
113
Konum
İstanbul
163857.jpg


Kıymalı kabak yemeği

300 gram kıyma
5 adet kabak
4 çorba kaşığı pirinç
2 çorba kaşığı tereyağı
1 adet soğan 2 diş sarımsak
6 dal dereotu
Tuz, karabiber

Yapılışı: Tencerenin içine tereyağını koyun. Rendelenmiş soğanı ve kıymayı ilave edip 5 dakika kavurun. Kabakları 2 santim kalınlığında kesip kıymanın üzerine ekleyin. Yıkanmış pirinci, kıyılmış dereotunu ve ezilmiş sarımsağı 1 su bardağı su katarak tencerenin kapağını kapatıp, 15 dakika pişirin. Sıcak olarak ikram edin.

Bugün
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst