Kıyamet koptu

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.309
Kıyamet koptu

Gülben Ergen'in annesi Gülser Hanım, huzurevine yerleşmek istedi.

gulben-anne_640.jpg

Gülser Hanım İzmir Urla'da bulunan Darüşşafaka Rezidans'a yerleşmek istedi. Arkadaşının tavsiyesiyle Urla'ya giden Gülser Hanım, huzurevini çok beğendi. Bunun karşılığında 750 bin TL ödeyecekti. Söz konusu rezidans ise 5 yıldızlı konforuyla otelleri aratmıyordu. Ancak bunu öğrenen Gülben Ergen, kıyameti kopardı.

Ünlü sanatçı, annesini, huzurevine yerleşme fikrinden vazgeçirmeye çalıştı. Gülser Hanım ise bu konuda ısrarını korudu. Bu da akıllara "Anne ile kızı arasında bir sorun mu var" sorusunu getirdi. Bu arada Darüşşafaka'nın İstanbul Şenesenevler'deki rezidansının fiyatı da dudak uçuklattı. Söz konusu rezidansa girmek için 365 bin dolar (yaklaşık 750 bin TL) ödemek gerekiyordu. Öte yandan Darüşşafaka'nın huzurevlerinin ultra lüks otellerden farksız olması dikkat çekiyor. İzmir'deki huzurevi 1+1, 2+1 ve 80 metrekare büyüklüğünde süitler olmak üzere toplam 171 odadan oluşuyor. 20 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Urla Rezidans'ın Ara Bakım Ünitesi ile Fizik Tedavi Ünitesi, uzman kadrosu ve son teknoloji cihazlarıyla ihtiyaç duydukları an bağışçıların hizmetinde..

Mynet

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406
Bana pek inandırıcı gelmedi bu haber,çünkü Gülben anneciğine çok bağlı:tskler:

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.309
Söz konusu rezidansa girmek için 365 bin dolar (yaklaşık 750 bin TL) ödemek gerekiyor.

Bu ne ya? :ne:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Bu yazı bana kendi yaşadığımızı hatırlattı.Rahmetli babamda huzurevine yerleşmeye karar verdiğinde bizde kıyameti kopardık hiç bizi düşünmüyormusun diye.Biz babamıza baktık yalnız babamın bir sözü beni hep düşündürdü siz bana bakarak beni mutsuz ediyorsunuz.:uzgun:

goznuru

Daimi Üye
Tepki
396
Bizim toplumda suc "annesine babasina bakamadi" sozunden dolayi gitmek isteyen engelleniyor ,Allah korusun esim olmasin yaslandigimda benimde dusuncem huzur evi cocuklarim cok duskun ama unutmam gereken onlar artik yanliz deyil aile oldular, huzursuz edeceyim dusuncesi bendeki

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
annesi çok yaşlı değil 1. ikincisi 75 bini oraya vereceğine kendi evinde otursun hizemtçi uşak tutsun en azından onlar para kazansın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar