Kıvırcık Saçın Bakımı

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya

Kıvırcık saç bakımı, zordur fakat canlı ve dolgun buklelere sahip olmak o kadarda zor değildir. Buklelerinizin herkesi, imrendirecek duruma getirmek ister misiniz?
Öncelikle, sağlıklı olmalıdır bunun için iyi beslenmiş olması gerekiyor. Bu nedenle her yıkama sonrasında, saç tipinize uygun bakım ürünü kullanınız. Bu sayede saç kırıklarını da önlemiş olursunuz.




Saç kesimi kıvırcık saç için önemlidir, kısa ise daha çok kıvrılacağı için, bukle olabilecek boyu seçmelisinizdir. Kıvırcık saçların bakımı çok önemlidir demiştik, saçlarınız kurursa, çanlılığını yitirip istemediğiniz şekilde düzensiz kıvırcıklar oluşacaktır.



Bu durumlarda, serumlar satılmaktadır, kullanmaktan çekinmeyiniz, durulama suyuna sirke katınız zaman zaman saçlarınıza parlaklık verecektir. Bukleleri ağırlaştıracak ürünleri asla kullanmayınız. Kıvırcıklarınız istediğiniz şekilde değimli, karışık bir görünümümü var ozaman, şekillendiricileri deneyiniz.
Asla ve asla fön kullanmayınız. Haftada bir kuru saçlar için maske uygulayın.
Esnek, canlı ve dolgun buklelere sahip olabilirsiniz.
 
OP
Lilav

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
Benim saclarim dalgali hic sevmiyorum yaa tam düz olaymis yada kivircik:D
her banyo sonrasi düzlestiriyorum mecburen:sackurutma:
 

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.839
Tepki
19.334
Puan
113
Yaş
34
Konum
İstanbul
kivircik.jpg


boyle bir sac isterdim dogrusu benimkiler duz sayilir hafif bir dalga var sadece
 

beriso

Yeni Üye
Katılım
8 Eylül 2011
Mesajlar
2
Tepki
1
Puan
3
Konum
izmir
kıvırcık saçlar aynı zamanda oldukça kuru saçlar bununla baş etmesi oyle gucki bazen kısacık kestiresim gelıyor ama bı sıteden bulduğum yöntem sayesinde rahatlıkla sekıl verip rahatlıkla dısarıya cıkıyorum her seyın nasıl yapılacağını bıldıkten sonra sorun yasamıyor ınsan Kıvırcık Saçlara Şekil Vermeksizde bakıp rahatlıkla saçlarınıza şekil verebilirsiniz.
 

kralice78

Yeni Üye
Katılım
27 Şubat 2014
Mesajlar
7
Tepki
0
Puan
1
Konum
istanbul
benim de saçlarım dalgalı, farmasi şekillendirici saç bakım kremini kullanıyorum kıvırcık saçlar için olanını, saçlarımın elektriklenmesini engelliyor, fönle de uğraşmak zorunda kalmıyorum dalgalarım güzel şekilleniyor :)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst