Kıskanılası bir vücut için yapmanız gerekenler

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Vücudunuzun daha genç, güzel hatta kusursuz görünmesi için ister kalıcı tedavilerden isterseniz de geçici çözümlerden yararlanabilirsiniz.

attachment.php


BOYUN

Boyun bölgenize gereken önemi gösterin, çünkü yaşınızı ilk ele veren yerlerden biri boynunuzdur.

Spa bakımları

Her ay yaptıracağınız spa bakımlarından boynunuz da büyük fayda görebilir. Güzellik uzmanınızdan yüzünüze yaptığı bakımın aynısını dekoltenize de uygulamasını isteyin, özellikle yoğun nem veren bakımlar ve ölü derileri ciltten uzaklaştıran mikrodermabrazyon, boyundaki yaşlanma belirtilerini önlemekte son derece etkili yöntemlerdir.

Dermatolog ofisinde

BOTOKS Boyunda oluşan yatay çizgiler için kesinlikle doğru seçim. Üstelik yüz bölgesine yapılan botoks enjeksiyonlarına kıyasla etkisi bir ay daha uzun sürüyor.
FRAXEL REPAIR Bu ablatif lazer sistemi uygulandıktan sonra, boyun bölgesinin tamamen iyileşmesi için yaklaşık 10 gün gerekiyor. Ama sadece tek bir seanstan sonra bile boynunuzdaki sarkmanın toparlandığını, derinin elastikiyetinin arttığını göreceksiniz.

Etkili ürünler

DAHA GENÇ BİR CİLT Boyun kreminizin içinde serbest radikal hasarını önleyen antioksidanlar ve cildin kolajen üretimini ve dermiş tabakasının dolgunluğunu artıran maddeler bulunmasına özen gösterin. Deneyin: Lancome Renergie Morpholift boyun kremi.

Makyaj önerileri

RENK FARKINA DİKKAT Yüzünüzle boynunuzun farklı renklerde olması son derece kötü bir görünüm yaratır. Bu yüzden,yüzünüze fondöten sürdüğünüzde, boynunuza da bir parça sürmeyi unutmayın.
Deneyin: Maybelline Instant Age Rewind Radiant Firming Makeup SPF 18.

KARIN

Karnınızın daha sıkı, belinizin de daha ince görünmesi için otobronzanlardan yardım alın.

Spa bakımları

Maalesef birçok vücut bakımında karın ve bel bölgesi ihmal edilir. Bu bölgeye doğru bir şekilde masaj yapıldığında karın kasları uyarılır, cildi ölü derilerden arındıran bir bakım yapıldığında ise cilt rengi daha homojen ve sağlıklı bir görünüme kavuşur. Yosun özleri ile uygulanan wrap de şişkinliğin ve ödemin atılmasına yardımcı olur.

Dermatolog ofisinde

V-BEAM Eğer karın bölgenizdeki çatlaklar kırmızı renkteyse, bunları V-Beam lazerle tedavi etmek mümkün. Genelde 1 -3 seans gerekiyor.
THERMAGE Eğer cildiniz elastikiyetini kaybettiyse hiçbir spor onu eski haline getiremez. Daha sıkı bir karın için Thermage sisteminden faydalanabilirsiniz. Kolajen sentezini artırarak, cildin daha elastik ve gergin olmasını sağlayan bu teknolojinin en harika yanı tek bir seansın yeterli olması, ama sonuçları hemen göremeyeceğinizi hatırlatalım.

Etkili ürünler

YOĞUN NEM VERİN Vücudunuza yoğun nem vermek ve anti-aging desteği sağlamak için pahalı kremlere ihtiyacınız yok. Bepanthol Ultra Protect Body Lotion, ciltte parlak, canlı bir görünüm yaratıyor. Nano teknolojisi sayesinde, etkili aktif içerikler cildin alt tabakalarına kadar etki ediyor. Kısacası, özellikle yaz ayları için vazgeçilmezlerimiz arasında.

Makyaj önerileri

BRONZLUKTAN FAYDALANIN Karnınıza otobronzan sürerek daha ince ve sıkı görünmesini sağlayabilirsiniz. Daha koyu bir ten rengi kusurları gizlemek için en etkili ve pratik yöntemdir. Bizim favorimiz olan Guerlain Terracotta Sunless Luxurious Self-Tanning Balm vücuda çok doğal bir renk veriyor.

DEKOLTE

Dekolte bölgesindeki ince deri güneşten kaynaklanan yaşlanma belirtilerine karşı savunmasızdır.

Spa bakımları

Dekolte bölgesi en çok ihmal edilen bölgelerin başında gelir ki, yaşlanma belirtilerinin en çok görüldüğü yerlerden biri de yine burasıdır. Dekoltedeki güneş lekeleri ve ince kırışıklar için en etkili bakımlardan biri glikolik asit peel'dır. Bu bölgedeki hassas deriye zarar vermemek için fazla güçlü olmayan bir peel uygulanır. Güzellik uzmanınıza, size uyguladığı güzellik rutinine dekolte bakımı da eklemesini söyleyin.

Dermatolog ofisinde

FRAXEL RESTORE Bu yeni non-ablatif fraksiyonel lazer sisteminin iki tane başlığı var. Bunlar, kırışıklıkları hafifletmek ve pigmentasyon lekelerini gidermek için kullanılıyor. Dekolte bölesindeki pigment lekelerini gidermek için 3-4 hafta aralıkla yapılan iki seans yeterli. Ama amaç cilt dokusunu iyileştirmekse yaklaşık beş seans yaptırmanız gerekiyor.
ALEXANDRITE Sadece pigment lekelerini hedefleyen bu lazerde, en etkili sonuçlar açık ten renginde alınıyor. Kahverengi lekelerin görünümünün hafiflemesi için 1-3 seans yeterli.

Etkili ürünler

GÜÇLÜ KORUMA Dekoltenize de güneş koruyucu sürmelisiniz. Eğer bu hassas bölgeyi güneşin zararlı ışınlarından korumazsanız, kullandığınız hiçbir krem, hiçbir lazer sistemi etkili olmayacaktır.
Deneyin: Bobbi Brown SPF 50 UV Protective koruyucunun yumuşak dokusunu çok sevdik.

Makyaj önerileri

BİRAZ IŞILTI VERİN Kimse dekoltesine fondöten sürmek istemez. Ama köprücük kemiğinizin üzerine süreceğiniz ışıltı veren bir pudra veya krem dokulu bir highlighter dikkati dekoltenizdeki lekelerden uzaklaştıracaktır. Deneyin: Smashbox Fusion Soft Lights Intermix pudra.

KALÇA VE BACAKLAR

Sıkılaştırıcı ürünler, cildin geçici de olsa daha diri ve ince görünmesini sağlarlar.

Spa bakımları

Kalça ve bacaklarınızın güzelliği için spa bakımlarından faydalanabilirsiniz.Önce cildinizi ölü hücrelerden arındıran ve kan dolaşımını artıran bir bakım yaptırın. Sonra cilde yoğun nem veren ve sıkılaştıran yosun maskesini deneyin.

Dermatolog ofisinde

SKLEROTERAPİ Bacaklarınızdaki varislerden ve ince damarlardan kurtulmak için seçebileceğiniz enjeksiyon, ciltte kötü bir görünüm yaratan damarların yok olmasını ve vücuttan atılmasını sağlıyor. Genelde 3-5 seans yeterli.
VELASHAPE Bu sistem, selülit görünümünün geçici olarak - 3 ile 6 ay arası - hafiflemesini sağlıyor. Radyo frekansı, kızılötesi ışık ve masaj kombinasyonundan oluşan teknolojinin etkilerini görmek için haftada 1 -2 seanstan toplam 6 seans yaptırmanız yeterli.

Etkili ürünler

CİLALAYIN Özellikle vücudun alt bölgelerinde, hücre yenilenmesi diğer bölgelere göre çok daha yavaştır. Bu da cildin daha cansız ve donuk görünmesine neden olur. Cildi ölü derilerden arındırmak için önerimiz Clarisonic Plus Body Brush. Bu etkili alet sayesinde duşta eksfoliant ürünlerle boğuşmanız gerekmiyor.

Makyaj önerileri

IŞIL IŞIL GÖRÜNÜN Işıltı ve parlaklık, bacakların daha düzgün, hatta daha ince görünmesini sağlar. Cilde doğal bir bronzluk ve yoğun nem veren Clinique Body Tinted Lotion, bacaklarda harikalar yaratmak için doğru seçim.

Kaynak: Bazaar
 

Ekli dosyalar

  • kıskanlıasıvücut_200.jpg
    kıskanlıasıvücut_200.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 58

elis

Daimi Üye
Katılım
1 Mayıs 2010
Mesajlar
4.752
Tepki
4.883
Puan
113
Yaş
44
Konum
burdan:)
kiskanilcak bi vucuda sahip olmak degil amacim,sadece aynaya baktigimda ,yag ve selulit denen illeti gormek istemiyorum okadar,,calismamda bu yonde,,

tesekkur ederim,,,,,,
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst