Kıskançlıktan Nasıl Korunurum : 12 Burç Astroloji̇k Göstergeler!

Tepki
1.448
Bugünkü konumuz, astrolojide en çok merak edilen ve enerji alanımızı etkileyen konuların başında geliyor: Kıskançlık.
Kıskançlık enerjisi, zannettiğiniz gibi sadece dış görünüşten değil, doğum haritanızdaki gezegenlerin birbirleriyle kurduğu açılar (Kare, Karşıt, Üçgen) ve bu enerjilerin düştüğü yaşam alanları (Evler) tarafından belirlenir. Yani, bu enerji haritanızın bir parçasıdır!
Bu videoda her bir 12 Yükselen Burcun (Koç'tan Balık'a) kıskançlığı hangi konular üzerinden (para, ilişki, kariyer, zeka) çektiğini teknik astrolojik göstergelerle inceliyoruz.
VİDEODA NELER BULACAKSINIZ?
Detaylı Yükselen Analizleri: Burcunuzun yöneticisinin (Mars, Venüs vb.) açılarına göre, kıskançlığı hangi somut konularda yaşadığınızı göreceksiniz.
Risk Analizi: Haritanızdaki Uyumlu Açılar (Üçgen/Sekstil) yüzünden sinsi gelen, fark etmesi zor olan haset mi çekiyorsunuz? Yoksa Sert Açılar (Kare/Karşıt) yüzünden daha tehlikeli, yıkıcı bir enerjiye mi maruz kalıyorsunuz? Farkındalık düzeyinizi nasıl ayarlayacağınızı öğrenin.
Enerji Kalkanı: Her Yükselen için özel olarak hazırlanan "Karşıt Burcun Gücünü Kullanma" taktikleriyle (Örn: Boğa'nın sakinliği, Akrep'in gücü) bu negatif enerjiden somut adımlarla nasıl korunursunuz?
Pratik Uygulama: Tüm bu bilgileri günlük yaşamınızda hemen uygulamaya başlayabileceğiniz net adımlar.
Bu video, size sadece kıskançlığı gösteren bir ayna değil, aynı zamanda kendinizi ve enerjinizi korumanız için hazırlanan bir savunma rehberidir.
Siz de haritanızın bu gizli dinamiklerini çözmek için hemen videomuzu izleyin ve yorumlarda sizin için en çok hangi göstergenin geçerli olduğunu bizimle paylaşın!

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.130
Aslında bir kaç örnek verdim en önemli olanları köşe evlere düşen açılara bakabilirsin. :)
Bende Mars ile Satürn arasında sert bir açı var ama 4. ve 10. eve düşmüyor 1. ev – 7. ev aksındaymış bilmiyordum mesela onlara bakarım dediydim. Köşe evler mi o tabirleri bilmiyorum ben :D

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.448
Bende Mars ile Satürn arasında sert bir açı var ama 4. ve 10. eve düşmüyor 1. ev – 7. ev aksındaymış bilmiyordum mesela onlara bakarım dediydim. Köşe evler mi o tabirleri bilmiyorum ben :D
4, 10 köşe ev demek. 1 ve 7 de :) ama yöneticilik vs. Baştan başlamak lazım canım benim ben sana müsait zamanda anlatıcam. :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar