Kıskançlık sevgi göstergesi midir?

Kıskançlık sevgi göstergesi midir?

• evet

Kullanılan: 13 41,9%
  • Hayır

Kullanılan: 18 58,1%

• Kullanılan toplam oy
    31

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
herşeyde oldugu gibi kıskançlığında aşırısı insanı bogar çok kıskanan biride ne kadar severse sevsin karşısındakini üzer ve kaybeder bence ama küçük kıskançlıklar hoşluktur aşkta:eek:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.926
Sevgıyle alakası olmayan nsan bunyesındekı gereksız bı davranıs bıcımı ,duygu halıdır bana gore...

Her ne kadar medenı toplumlarda "kıskanclık ılkel bır duygudur" dense de ilkel oldugunu dusunmuyorum ama cok da gereklı gormuyorum ınsan hayatında...

G

guzelcem

Misafir
hayır kıskançlıhele aşırısı herşeyi toz duman gibi alıp götürür:( ne ben ne de eşim kıskançlığımız yokdur gerek de görmüyorum neden kendimi üzeyim ki:dil::dil::dil:

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
Kıskançlık sevgi göstergesi midir? HAYIR...bence insanın kendine olan güvensizlik duygunun ortaya çıkmış halidir...ben beyimi hiç kıskanmadım...ama onun kıskançlıkları beni senelerdir bunalttı...hala da devam ediyo:kizdim:kendini savunmasıda beni çok seviyomuş :) :dusun:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Ne evet ne de hayır diyebileceğim bu soruya. Ben eşimi eşim de beni kıskanır; ama güvensizlikten değil kesinlikle. Sadece birbirimize olan sevgi bunun tek nedeni-hmm Birbirimize güvenimiz tamdır. Bence aşırıya kaçılmamak kaydıyla gayette güzeldir kıskanılmak-hmm

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.343
bence herzaman değil ,oylamadım o yüzden,birazda erkeklerin yetişme tarzı etkili sanıyorum şöyleki ehem ehm;yıllar önce eşimle görücü usulü evlendirildik :)ben izmirli o ise türkiyenin öbür ucunda doğmuş iki farklı kültür aramızda aşk meşk te yoktu....evlendik 1 haftası dolmadan bana dediki ''bana bak sen izmir kızısın senin için önemli olmayan şeyler bizim için namustur bir hatanı görürsem .....''dedi ya düşünebiliyormusunuz ,üstelik ben gözümü onda açmışken :gitme: şimdi öyle değil beni benden çok tanıdı artık ama hala eve boyacı filan getirmez,suyu ,tüpü ben takarım o yokken,ve hala biryere giderken peçeteyle makyajımda rötuş yapar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar