Kışın Denemeniz Gereken Saç Renkleri!

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Kışın Denemeniz Gereken Saç Renkleri!

Bu saç renklerini çok seveceksiniz! Küçük değişiklikler istiyorsanız kışın bu saç renklerini mutlaka denemelisiniz...

Bal köpüğü
Sarıdan vazgeçemeyenler ama daha yumuşak tonlar denemek isteyenler için müthiş bir ara renk. Kumral ve sarının bu uyumlu birleşimi, sert yüz hatlarınızı yumuşatıyor. Eğer ten renginiz sarının açık tonlarını kullanmaya müsait değilse, bal köpüğü sarısıyla muhteşem görünebilirsiniz.
Koyu çikolata
Kahverengi saçlardan bıktınız mı? Sokakta bütün kadınların saçları size aynı renk gibi görünüyor ve siz de bu görünümden uzak mı durmak istiyorsunuz? İşte koyu çikolata kahvesi! Eğer kahverengi saçlarınızla mutluysanız, ama küçük bir değişiklik istiyorsanız karamel ışıltılı bu saç rengini mutlaka denemelisiniz!
koyu-cikolata_ccb9c6d5-3ca1-4e2c-b2db-ddad2cf5b449_1.jpg

Kızıl kahve
Kızıl kahve saç rengini bu sezon podyumlarda görmedik. Fakat seksi kadınların tercihleri arasında olan kızıl kahvenin cazibesi bizi hala büyülüyor. Kahve ve kızılın baş döndüren birleşimi kesinlikle güzel ve şaşırtıcı.Eğer buğday ten rengine sahipseniz kızıl kahve tam size göre.
Çilek sarısı
Platin sarılardan bıktınız mı? Doğal bir görünüm hayal ediyorsanız çilek sarısı tam size göre. İçinde kızılımsı tonlar bulunan bu altın sarısı her ten rengine uyum sağladığı gibi gözlerinizi de ön plana çıkarıyor.
cilek-sarisi_eb9263db-6d4c-4842-9a2b-cf250ddd82d4_1.jpg

Fındık kabuğu
Fındık kabuğu çok bilinen yumuşak bir kahve tonu. Birçok kadının bu saç rengini tercih etmesinin bir nedeni var! Son derece kullanışlı bir ton olan fındık kabuğu sizi hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmaz. Kahverenginin ne çok koyu ne de çok açık olan bu tonunu balyaj ya da gölgelerle canlandırabilirsiniz.
Tarçın kızılı
Tarçın kızılı yılın her zamanı için canlı ve mükemmel bir saç rengi tercihi. Tıpkı çikolata kahvesi gibi , yüzünüzü çevreleyen gölgeler barındıran tarçın kızılı, özellikle açık tenlilere çok yakışıyor. Göz alıcı parıltılar ve ipeksi bir görünüm için saçlarınıza bakım yapmayı unutmamalısınız.
tarcin-kizili_3deef29d-f1d1-47a2-af3a-d67c28a05a7c_1.jpg

ekolay


 

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Çilek sarısı diye isim konulan rengi hiç sevmem.
Tutturulamamış bir saç rengi gibi
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst