Kısa kısa Aşk-ı Memnu Notları

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.298

Bihter'in spor ayakkabisi:markasi "Fred Perry"

Bihter'in makyaji

Nihal'in kupesi: Nihal'i her gecen gun daha da yapi$kan bir kiz rolunde izlemeye basladik. Behlul'u boguyor, izlerken bende boguluyorum... Bir de her bolumde $u ucu toplu halka kupeleri takiyorlar kiza. Nihal Ziyagil bu kupelere mi kaldi?

Yemek Masasi: Ev ahalisi her sofraya oturdugunda ben oyunculari degil sofrada ne yemek oldugunu gormeye calisiyorum :) Kameraman'dan yakin plan cekim istiyorum :)

Besir ve Cemile: Besir Almanya'dan donen Cemile'nin icine dustu. Ben ise kahkullu yeni sac modeli disinda hic bir fark goremedim. Meger keramet kahkullerdeymis :)

Bihter'in kolyesi ve yuzugu: Adnan Bey'in Bihter'e evlilik yil donumlerinde hediye ettigi kolye budur! Romantizmden ve suprizden uzak-gayet klasik ve pahali bir hediye. Dizi yapimcilari neden beni hic yaniltmiyor?

Firdevs Hanim dun gece $ahaneydi! Gerek takilari gerekse kiyafetleriyle yine buyuledi...Yalniz diziyi izlerken bir sey farkettim. Bihter'in inci ta$li yuzuguneyuzugunu Bihter, kupelerini ise Firdevs Hanim'a takmislar. Bizden kacmaz :)

Kaynak:Salıncakta iki kişi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar