Kış Romantizmine Dair Öneriler

Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
8.210
Tepki
8.216
Puan
113
Konum
istanbul
Kış mevsimini sevenlerden misiniz? O halde bu mevsimde harikulade romantizmleri de kaçırmak istemezsiniz. Soğuk havalara inat, harika bir biçimde kendinizi iyi hissederek hoş vakitler geçirebileceğiniz tatta eve kapanarak hayata küsmek yerine, sevgilinizle harika zamanlar geçirmek adına sizlere birbirinden farklı, altın değerinde öneriler… Kış aylarında boğaz turuna var mısınız? Hava soğuk ve sizi rahatsız mı ediyor? …

Devamını Oku...

Dilerseniz forumdaki bu başlık üzerinden de, bu konu hakkındaki düşünce ve sorularınızı diğer üyelerimiz ile detaylı şekilde paylaşabilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.
 

Simge_01

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2014
Mesajlar
427
Tepki
418
Puan
63
Yaş
33
Konum
İstanbul
galata.jpg


Benim Galata Kulesi’nin önünden birçok kez geçmişliğim ancak bir kere bile çıkmamışlığım vardır :). Taksimden çıkıp İstiklal Caddesini de boş geçmeyeceğim.

Efsaneye göre Kız Kulesi Boğaz’da yalnız başına sıkılırken karşısında tüm heybeti ile Galata Kulesi inşaatı başlamış. Derken ikisinin arasında bir aşk başlamış.

Bir başka efsaneye göre ise buraya ilk kez çıkardığınız sevdiğinizle evlenirmişsiniz. Açıkçası bende öyle bir etkisi olmadı ama sizi bilemem. Kış ayları için bundan güzel romantizm olabilir mi?. İnşallah kısmetse önümüzde ki günlerde gerçekleşecek diye umuyorum.

Aşık olduğum adamla, bu kulede romantik bir akşam geçirmeyi hayal etmiştim hep. Bekle beni Galata Kulesi.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst