Merhaba anneler babalar, Çocuklarınız için çok güzel bir masalı seslendirdim. Keyifli dinlemeler :)
B Büşranın Deneyim AtölyesiYeni ÜyeKatılım2 Kasım 2019Mesajlar12Tepki5Puan3Yaş32Konum İstanbul 30 Ocak 2021 #1 Merhaba anneler babalar, Çocuklarınız için çok güzel bir masalı seslendirdim. Keyifli dinlemeler
D dilanhanimÜyeKatılım15 Eylül 2015Mesajlar37Tepki9Puan8Yaş37Konum istanbul 31 Ocak 2021 #2 ayy ne kadar tatlıış, çok güzel bi iş yapıyosunuz maşallah, çocuklar internet yerine kitabı sevmeli
OP B Büşranın Deneyim AtölyesiYeni ÜyeKatılım2 Kasım 2019Mesajlar12Tepki5Puan3Yaş32Konum İstanbul 1 Şubat 2021 Thread Starter #3 dilanhanim' Alıntı: ayy ne kadar tatlıış, çok güzel bi iş yapıyosunuz maşallah, çocuklar internet yerine kitabı sevmeliGenişletmek için tıkla ...Kesinlikle... Bende elimden geldiğince gayret gösteriyorum bu konuda...
dilanhanim' Alıntı: ayy ne kadar tatlıış, çok güzel bi iş yapıyosunuz maşallah, çocuklar internet yerine kitabı sevmeliGenişletmek için tıkla ...Kesinlikle... Bende elimden geldiğince gayret gösteriyorum bu konuda...