Kırmızı oje çıkartmak artık kolay

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Kırmızı ojeyi çıkartmak süngerli Şelale asetonları sayesinde artık çok kolay.

kirmizi-oje-mi-dediniz_10062010143826.jpg

Kozmetik ve kişisel bakım ürünleri firması Ataman İlaç ve Kozmetik tarafından üretilen Şelale Süngerli Aseton, tırnakları temizlerken beslenip güçlenmelerini de sağlıyor. Türkiye`nin ilk pembe renkli asetonu, süngere emdirilmiş halde bulunan, özel çilek aromasıyla kokulandırılmış tırnak besleyici özel formüle sahip.

Tırnaklara bakım da yapan süngerli aseton oje sürerken ve temizlerken kadınların yaşadığı sorunlara çare oluyor. Bozulan ojeyi temizlemek için parmağı süngerin içine sokarak döndürmek yeterli oluyor. Aseton, koyu renkli ojeleri de kalıntı bırakmadan temizliyor.

Alıntıdır!

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Ben bu tarz bir oje çıkarıcı daha önce denemiştim; ama hiç beğenmedim.

RanaLal

Aktif Üye
Tepki
119
ben aldım ve denedim. iğrenç birşey. temizlediğiniz kırmızı oje içinde kalıyor ve parmağınızı iyicene boyuyor hatta tırnaklarınızın dibine iyice bi çöküyor ve tekrar asetonla temizleme zahmetine giriyorsunuz...

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
çıkarmakta zorlandığınız bütün koyu renk ojelerin altına parlatıcı sürün silerken daha kolay çıkıyorlar çünkü

GamzeLi

Aktif Üye
Tepki
94
bende bu çıkarıcıdan kullanıyorum ama diplerinde sorun oluyor.Ben eski tül çoraplarımı kesiyorum küçük küçük onlarla kullanıyorum özellikle ağ kısımları çok güzel oje çıkartıyor pamukdan daha iyi çıkartıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar