Kırışıklıklarla savaşın

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
RoC® WRINKLE CORREXION Kırışıklıklara Karşı Yoğun Nemlendirici Gündüz Kremi sayesinde kırışıklıklarla savaşabilirsiniz

27_26052010141058.jpg


RoC®’un devrim yaratan yeni kremi Wrinkle Correxion Kırışıklıklara karşı yoğun nemlendiricili gündüz kremi cildinizi yoğun olarak nemlendiriyor. Bunun yanı sıra, kırışıklık karşıtı 3’lü teknolojisi ile kırışıklık oluşumunun 3 ana nedeni ile başladıkları noktada savaşıyor. Hafif formülü cilt tarafından kolayca emiliyor. Kremi kullandıktan sonra cildiniz 24 saat nemlendirme sağlanırken, daha pürüzsüz, daha yumuşak ve aydınlanmış bir görünüm kazanıyor. Cildi dolgunlaştırarak ince çizgilerin görünümünü azaltan ROC’un bu yeni kreminin 8 haftalık kullanım sonucunda derin kırışıklıkların bile görünümünün azalttığı klinik olarak kanıtlanmış.

Alıntıdır!
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Roc Wrinkle Correxion kırışıklıklara karşı canlandırıcı gece bakım kremi derin kırışıklıkların görünümünde bile azalma sağlıyor.

kirisikliklara-karsi-canlandirici_11062010122523.jpg


RoC®’un devrim yaratan yeni kremi gece boyunca cildinizi canlandırmasının yanı sıra, kırışıklık karşıtı üçlü teknolojisi ile kırışıklık oluşumunun 3 ana nedeni ile başladıkları noktada savaşıyor. Ayrıca besleyici formülü sayesinde cilt tarafından kolayca emiliyor.

Dört haftalık kullanım sonucunda cildi gözle görülür şekilde canlandıran, cildi dolgunlaştırarak ince çizgilerin görünümünü azaltan ROC Wrinkle Correxion kırışıklıklara karşı canlandırıcı gece bakım kremi ayrıca cildin daha pürüzsüz, daha yumuşak ve aydınlanmış bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Tüm yararlarının yanında cildi dolgunlaştırarak ince çizgilerin görünümünü azalttığını, sekiz haftalık kullanım sonucunda derin kırışıklıkların bile görünümünün azaldığı klinik olarak kanıtlandığınıda unutmamak gerek.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst