Kırışıklıklara Karşı Gençlik Ürünleri

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Origins Starting Over



Kırışıklıklarla savaşmanın en iyi yolu ilk çıkmaya başladıklarında bakım yapmaktır. Origins Starting Over nemlendirici genç ciltler için uygun ve günlük bakım için mükemmeldir. Kuru ciltler için yağlı formülü de mevcuttur.

Clinique Youth Surge Decelerating Moisturiser




Cildi,UVA ve UVB ışınlarının neden olduğu gelecekte oluşabilecek renk tonu farklılıklarına karşı korumaya yardım ederken aynı zamanda 4-6 hafta içinde kahverengi lekelerin ve renk tonu farklılıklarının görünümünün azalmasına katkıda bulunan nemlendirici kremdir. Cilt bariyerlerinin güçlenmesine yardım ederek cildin koyu ton oluşumuna karşı direnç kazanmasına neden olur. Kısa sürede cildin nem ve aydınlık kazanmasına yardım eder.

RoC® Retin-ox™ WrinkLe Correxion daily moisturiser



RoC® Retin-ox™ WrinkLe Correxion daily moisturiser içinde üç tane anti-aging içeriği birleştirildi: saf retinol, hyaluronik asit ve biopeptide. Bu ürün kullanılmaya başlandıktan sonra 8 hafta içinde kırışıklıkları yüzde 30 oranında azaltıyor.

No7 Lift & Luminate



Bu ürün sayesinde cildiniz daha genç görünecek. Ayrıca, cildin parlak, yumuşak ve sıkı görünmesini sağlıyor.

Crystal Clear Intense Anti-Ageing Serum




Gwyneth Paltrow kasları rahatlatmaya yarayan sentetik serumun fanları arasında.

Elemis Pro-Collagen Marine Cream



Geliştirilmesi 3 yıl süren bu yenilikçi Anti-ageing bakım kremi, güçlü bir deniz yosunu olan Padina Pavonica konsantrasyonu ile cildin kendi işlevlerini üstlenerek sadece 2 hafta içinde cildi yeniler . Bu ürün Elemis'in 20. yılını kutlamaları için özel olarak tasarlanmıştır ve sadece 31 Mayıs'a kadar satışa sunulacaktır.

Olay Definity Colour Enhancer



Kahverengi lekeler yaşlanmanın göstergeleridir. Bu yaşlanma karşıtı serum cildin tonunu eşitleştiriyor.

Purity Organic Skincare Serum



Hassas ciltler için uygun olan bu serum maske olarak da kullanılabiliyor.

Korres Materia Herba Nourishing Gece Kremi



Geceleri uykunuzda cilt hücreleriniz daha fazla çalıştı. Bu zengin ve yumuşak krem ile iyi bir başlangıç yapın.

Creme de La Mer Regenerating Serum

krem9.jpg


The Regenerating Ferment, cildin doğal kalojen, elastin ve diğer gençlik proteinlerinin üretimi için harekete geçirir ve cildin kendini yenileyebilme yetisinden yararlanıyor. Bir günde cilt canlanmış görünüyor. Sürekli kullanımla görünüşte yaşsız görünüm için çizgiler, kırışıklıklar ve gözenekler kökten azalmış oluyor. Ve bu çok yönlü serum tüm cilt tiplerine uygun hafif bir süspansiyon formulü ile başarısını tamamlıyor.


Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst