Kiraz Receli-Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
42
Konum
isvicre


Malzemeler:

  • 1 kg. çekirdekleri ayiklanmis kiraz
  • 1 kg. toz seker
  • Yarim limon suyu
Yapilisi:
Yikayip çekirdeklerini ayikladimiz kirazlari bir kat seker bir kat kiraz olmak uzere tencereye koyuyoruz.
Ertesi gun sulanmis olan kirazlarimizi ocaga aliyoruz,kaynayip sekerler erimeye baslayinca limonsuyunu ilave ediyoruz,
kivaminin geldigini anlamak için,bir tabaga reçelimizden damlatiyoruz,damlalar top top oluyorsa kivami gelmis demektir.






ALINTI
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.487
Puan
113
Yaş
41
Konum
..
Genelde vişne reçeli yaparız. Kiraz reçeli hiç yemedim.

Ama eminin tadı da müthiştir.

Teşekkürler canım :hhhhhh:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst