Kilo Almak İstiyorum Başaracağım

htc_

Daimi Üye
Katılım
2 Eylül 2011
Mesajlar
897
Tepki
986
Puan
93
Yaş
31
Konum
Ankara
Benimde vardı öyle bir sorunum bir zamanlar. 49 kilodan yukarı çıkamadım. Çok utanıyordum kendimden, insanların göz zevkini bozuyorum diye. Şimdi şükür artık rahat rahat kilo alabiliyorum. bekarken bir ilaç vermişti doktor; alerji şurubuymuş. Sindirim sistemi düzenleyici,sinir sistemi düzenleyici, falan .. O ilaçla 49 dan 60 kiloya çıktım. evlenince de kilo vermiştim bir ara yine o şurubu kullandım kurtardım kendimi :selam: Ama ben çok doktorlar gezdim, hiçbirşeyim yoktu, bütün tahlillerim mükemmeldi. birtek kilo alamıyordum. O şurupla kilo aldım sağlıklı bir şekilde ,etim budumunn yeri belli oldu :gulsemmi:
 

leylagns34

Yeni Üye
Katılım
9 Kasım 2017
Mesajlar
1
Tepki
0
Puan
1
Yaş
34
Konum
istanbul
Ücretsiz İdeal Kilo Hesaplama Aracı

4GEzB0.jpg


İdeal kilo, kişinin sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek için boy ile orantılı olan kilo değeridir. İdeal kilosuna sahip olmayan kişiler, sağlıksız beslenme alışkanlıkları olan, spor yapmayan ya da ****bolik rahatsızlıkları nedeniyle kilo alan kişiler olabilir.

İdeal kilonun hesaplanması ve kişiye özel diyet listelerinin oluşturulması sağlıklı bir yaşam için gereklidir.
Aşağıdaki ideal kilo hesaplama aracı ile sağlıklı bir kiloya sahip olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz. İdeal kilonuzun üzerinde ya da altında iseniz diyetisyenlerimizle iletişime geçiniz.

Aşağıdaki tablodan ideal kilonuzu hesaplayabilirsiniz. ;)

vJMp96.png

Kaynak: diyetuzmani
 

sherryleydi

Yeni Üye
Katılım
29 Aralık 2017
Mesajlar
1
Tepki
0
Puan
1
Konum
Mardin
unluler dondurma yıyerek kılo alıyorlarmış filimler için! bence iyi ve lezzetli bir fikir ama tabiii kilo var kilo var! spor yapmak şart!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst