Hanımlar bende gaza geldim artık şu kemiklerimi görmek istemiyorum dışarıdan sayılıyor nerdeyse :ne:
Öncelikle Vücut Kitle Endeksimi Hesaplayıp Almam Gereken Kilo Miktarını Göreyim.
İdeal Kilom 55 , Almam gereken kilo 13..Bu 13 kiloyu sağlıklı bir biçimde alacağım ve böyle etli butlu size fotoğraflarımı atacağım..
Bu süreçte sizden ricam kilo almam için tüm önerilerinizi benimle paylasmanız ve bana destek olmanız..Birikte almak isteyen arkadaşlarda burada yanımda olabilir birbirimize destek olabiliriz..
Serüven Başlıyor.
Öncelikle Vücut Kitle Endeksimi Hesaplayıp Almam Gereken Kilo Miktarını Göreyim.
- Vücut Yüzey Alanınız: 1.41 metrekare
- Yağsız Vücut Ağırlığınız: 36 kg
- İdeal Kilonuz: 55 kg
- Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 15.8 kg / metrekare
- Sonuç: İdeal kilonuzun altındasınız Boyunuza göre uygun ağırlıkta olmadığınızı, zayıf olduğunuzu gösterir. Zayıflık, bazı hastalıklar için risk oluşturan ve istenmeyen bir durumdur. Boyunuza uygun ağırlığa erişmeniz için yeterli ve dengeli beslenmeli, beslenme alışkanlıklarınızı geliştirmeye özen göstermelisiniz.
İdeal Kilom 55 , Almam gereken kilo 13..Bu 13 kiloyu sağlıklı bir biçimde alacağım ve böyle etli butlu size fotoğraflarımı atacağım..
Bu süreçte sizden ricam kilo almam için tüm önerilerinizi benimle paylasmanız ve bana destek olmanız..Birikte almak isteyen arkadaşlarda burada yanımda olabilir birbirimize destek olabiliriz..
Serüven Başlıyor.